ONTDEK NU ONS AANBOD UNIEKE VERGADERLOCATIES

Maak kennis met een collectie bijzondere vergaderlocaties! Locaties die met zorg geselecteerd zijn én die persoonlijk door ons bezocht zijn. Waarmee wij “korte lijntjes” hebben en waarmee we snel kunnen schakelen. Handig om te weten: alle vergaderlocaties beschikken over audio-visuele voorzieningen. En ook de catering wordt compleet voor je verzorgd . Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Bekijk dan snel alle vergaderlocaties waar wij mee samenwerken of gebruik het filter en zoek per provincie of type locatie. Klik op de locatie voor meer informatie. Meer weten? Mail ons op info@vergaderen-in-stijl.nl of bel 06 22 85 89 39.

DE PERFECTE VERGADERLOCATIE VINDEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK!

Provincie

Provincie

Type locatie

type-locatie
Overnachten
overnachten

Aantal personen

maximaal-aantal-personen- - slider
0150
Utrecht
Bij deze groene locatie midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, ben je welkom voor vergadering of congres. Overnachten is mogelijk (140 hotelkamers). 45 ha buitenterrein voor teamactiviteiten.
Utrecht
Vergaderen in een stijlvolle villa in de omgeving van Utrecht, waar duurzaamheid centraal staat. Goed bereikbaar met OV en 2 laadpalen voor elektrische auto's. Ook geschikt is kleinschalige events.
Utrecht
Landelijk gelegen boerderij met stijlvol interieur, dat niet zou misstaan in een trendy woontijdschrift. Met knusse hoekjes, veel groen en loungebanken. Exclusief beschikbaar.
Utrecht
Kleinschalige vergaderlocatie midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, biedt vergaderen, dineren en overnachten in luxe maar eigentijdse ambiance.
Utrecht
Fraaie rietgedekte villa in bosrijke omgeving regio Utrecht - Amersfoort, biedt volop privacy tijdens je meeting. Huiselijke sfeer, geen andere gasten en persoonlijke aandacht.
Utrecht
Kleinschalige vergaderlocatie in het midden van het land met mogelijkheid tot overnachten. Huiselijke sfeer en met persoonlijke aandacht van gastvrouw.
Utrecht
Deze vergaderlocatie in Utrecht biedt een superleuk concept met 5 verschillende eigentijdse ruimtes die uitnodigen om te spreken, activeren, ontwerpen of concentreren.
Utrecht
Een luxe, eigentijds kasteeltje in regio Utrecht waar je kunt vergaderen, overnachten en dineren. Absolute toplocatie voor wie een stijlvolle ambiance kan waarderen.
Utrecht
Het lijkt wel of deze eigentijdse vergaderlocatie, rustig gelegen op een schitterende plek in de Betuwe tussen Utrecht en ‘s-Hertogenbosch, zó uit een woonblad komt.