BEKIJK ONZE SELECTIE UNIEKE VERGADERLOCATIES

Maak kennis met een collectie bijzondere vergaderlocaties, die met zorg geselecteerd zijn én die persoonlijk door ons bezocht zijn. Waarmee wij “korte lijntjes” hebben en waarmee we snel kunnen schakelen.  Handig om te weten: alle vergaderlocaties beschikken over audio-visuele voorzieningen. En ook de catering wordt compleet voor je verzorgd . Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Bekijk dan snel alle vergaderlocaties waar wij mee samenwerken of gebruik het filter en zoek per provincie of type locatie. Klik op de locatie voor meer informatie. 

Meer weten? Mail ons op info@vergaderen-in-stijl.nl of bel 06 22 85 89 39.

DE PERFECTE VERGADERLOCATIE VINDEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK!

Provincie

Provincie

Type locatie

type-locatie
Overnachten
overnachten

Aantal personen

maximaal-aantal-personen- - slider
0150
België
Bijzondere vergaderlocatie niet ver van Brussel en luchthaven Zaventem. Overnachten is mogelijk bij een hotel gelegen op 10 minuten afstand.
België
Deze karakteristieke vierkantshoeve ligt niet ver van de Brusselse luchthaven Zaventem. Ideaal voor meerdaagse internationale meetings waarbij overnachting gewenst is.
België
Zin in wat anders en wil je even weg uit Nederland met je team? Dan is vergaderen en overnachten in België in deze oude watermolen echt iets voor jou!