België – vergaderen en overnachten in oude watermolen

Zin in wat anders en wil je even weg uit Nederland met je team? Dan is vergaderen en overnachten in België in deze oude watermolen echt iets voor jou!

Zin in wat anders? Zin in sfeer in een hip jasje? Dan is vergaderen en overnachten in België wat voor jou! Niet al te ver over de grens en toch het gevoel in het buitenland te zijn. Een bijzonder plekje voor meerdaagse vergaderingen niet ver van Brussel en ongeveer 45 minuten van Antwerpen, is deze gerenoveerde watermolen. Een unieke vergaderlocatie aan de rand van het dorp, gelegen op een klein eilandje in de rivier. Een vergaderlocatie waar je ook kunt overnachten. Er zijn 25 hotelkamers, alle met eigen sanitair. Parkeren kan op de privé parking en is gratis.

SFEER EN STIJL IN BELGIË

Hoewel veel karakteristieke elementen in ere zijn hersteld, is de watermolen niet meer in bedrijf. De authentieke sfeer is wel bewaard. Robuuste balken, bakstenen muren en houten vloeren vormen een eigentijdse mix met het moderne interieur. Stijl en sfeer zijn hier dan ook dik in orde!

KLEINSCHALIG: 2 VERGADERRUIMTES EN 25 HOTELKAMERS

De oude watermolen is een bijzonder charmant onderkomen voor kleinschalige bijeenkomsten waarbij je blijft overnachten. Alle 25 hotelkamers zijn net een beetje anders. De locatie beschikt over twee unieke vergaderruimtes, die verre van standaard zijn. Eén van de vergaderzalen bevindt zich onder de kap. Een mooie hoge ruimte, waar de houten balken van de kap een fascinerend lijnenspel vormen. De vergaderruimte kijkt uit over de rivier. Op verzoek worden de vergaderruimtes uitgerust met flipover, beamer en projectiescherm.

RESTAURANT, BAR EN BUITENACTIVITEITEN

Het veld aan de achterzijde van de vergaderlocatie kan gebruikt worden voor buitenactiviteiten als boogschieten of schermen. Ook kanoën behoort tot de mogelijkheden. De locatie heeft een eigen brasserie/restaurant en een kleine bar. Rond de haard staan comfortabele stoelen. Bij mooi weer neem je voor lunch, diner of borrel plaats op van één van de twee terrassen. Want na het werk is het tijd voor ontspanning en een beetje “joie de vivre”. Welkom in België!

Tip: boek bij deze locatie een bierproeverij met Belgische biertjes!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.