JOUW LOCATIE OP DEZE WEBSITE?

Zin in een samenwerking met ons? Dat kan! Ken je een unieke vergaderlocatie waar je helemaal weg van bent of ben je eigenaar van een bijzondere vergaderlocatie of hotel waarvan je vindt dat deze niet mag ontbreken op deze website, dan horen wij dat graag van je. Mail ons op: info@vergaderen-in-stijl.nl .

UNIEKE VERGADERLOCATIES VAN HARTE WELKOM!

JustZeb is altijd op zoek naar de mooiste vergaderplekjes en locaties in heel Nederland en laat zich graag verrassen. Wij houden van bijzonder!  Van urban trendy tot locaties die liggen aan het strand,  in de bossen,  aan het water, of sfeervol op het platteland. Voorwaarde is wel dat de vergader locatie past in het concept van vergaderen-in-stijl. Kernkwaliteiten: sfeervol, stijlvol, kleinschalig, bijzonder, mooi gelegen en onderscheidend. Een warm en persoonlijk welkom voor onze gasten en een gastvrij verblijf staan bij ons hoog in het vaandel staan.

MELD JOUW BIJZONDERE VERGADERLOCATIE AAN

Je kunt de vergaderlocatie of vergaderruimte aanmelden via info@vergaderen-in-stijl.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de locatie te bezichtigen en de mogelijkheden en voorwaarden van plaatsing op de website te bespreken.

Graag tot ziens.