ONTDEK NU ONS AANBOD UNIEKE VERGADERLOCATIES

Maak kennis met een collectie bijzondere vergaderlocaties! Locaties die met zorg geselecteerd zijn én die persoonlijk door ons bezocht zijn. Waarmee wij “korte lijntjes” hebben en waarmee we snel kunnen schakelen. Handig om te weten: alle vergaderlocaties beschikken over audio-visuele voorzieningen. En ook de catering wordt compleet voor je verzorgd . Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Bekijk dan snel alle vergaderlocaties waar wij mee samenwerken of gebruik het filter en zoek per provincie of type locatie. Klik op de locatie voor meer informatie. Meer weten? Mail ons op info@vergaderen-in-stijl.nl of bel 06 22 85 89 39.

DE PERFECTE VERGADERLOCATIE VINDEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK!

Provincie

Provincie

Type locatie

type-locatie
Overnachten
overnachten

Aantal personen

maximaal-aantal-personen- - slider
0150
Noord-Brabant
Bij deze buitenlocatie gelegen tussen Breda en Tilburg barst het van de inspiratie. Mooie vergaderruimtes, veel groen. Ideale plek voor een brainstorm of om nieuwe plannen tot bloei te laten komen.
Noord-Brabant
Tijd voor actie! Bij de sportiefste vergaderlocatie van het land mag alles lekker anders. Never a dull moment maar brainstormen in de ballenbak of al pingpongend je doelstellingen bespreken.
Noord-Brabant
Op zoek naar hippe vergaderplek in Eindhoven? Deze industriële vergaderlocatie ligt op voormalig fabriekscomplex Sectie C, waar het bruist van de creativiteit en inspiratie.
Noord-Brabant
Sprankelende vergaderlocatie in het centrum van Den Bosch. Om de hoek vind je de leukste restaurants en overnachten is mogelijk bij een hotel op loopafstand.
Noord-Brabant
In alle rust vergaderen en overnachten in een gerenoveerd oud klooster. Vergaderruimtes en hotelkamers zijn natuurlijk wel voorzien van alle hedendaagse luxe, comfort en techniek.
Noord Brabant
Hier vergader je in je eigen huiskamer, aan de keukentafel of op de bank. Bij aankomst staat de appeltaart in de oven, tussendoor haal je een frisse neus in het bos en overnachten is mogelijk.
Noord-Brabant
Kleinschalig, exclusief en een luxe maar huiselijke uitstraling. Deze super-stijlvolle vergaderlocatie, centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht heeft het allemaal!
Noord-Brabant
Wie op zoek is naar een knusse, inspirerende vergaderlocatie tussen Den Bosch en Eindhoven en houdt van een landelijke omgeving, is hier aan het juiste adres.
Noord-Brabant
Zoek je een huiselijke vergaderlocatie, hou je van lekker eten en zijn jullie met niet meer dan 10 personen? Dan is deze landelijk gelegen vergaderlocatie in de buurt van Den Bosch echt iets voor jou!