Vergaderen en slapen in omgeving Eindhoven

Hier vergader je in je eigen huiskamer, aan de keukentafel of op de bank. Bij aankomst staat de appeltaart in de oven, tussendoor haal je een frisse neus in het bos en overnachten is mogelijk.

Wil je tot in de puntjes verzorgd vergaderen en overnachten in de buurt van Eindhoven? Dan is dit wat je zoekt. Een vergaderlocatie, geschikt voor 14 personen, waar alles tot in detail klopt. De retro jaren 60 look van het interieur wordt gecombineerd met strak design en zal je versteld doen staan. De huiselijke omgeving verrast. Dit verfrissende vergaderconcept – verscholen in de bossen net onder Eindhoven – inspireert. Wij willen dan ook niets liever dan deze “place to be” met je delen.

SUPERLEUKE VERGADERLOCATIE DIE VOELT ALS JE EIGEN HUIS

Vergaderen, brainstormen of werken aan een oplossing in een huiselijke omgeving. De vergaderlocatie bestaat uit een woonkeuken en een woonkamer waar groepen tot 14 personen op ontspannen wijze kunnen werken, alsof je thuis bent. De woonkeuken is een plek om samen te komen. De twee robuuste houten tafels bieden volop ruimte. Uit het fraaie keukenblok stijgen de heerlijke geuren van een huisgemaakte appeltaart. De woonkamer is de plek om je even terug te trekken, relaxed onderuit op één van de banken of werkend aan een huiselijk bureau met uitzicht op de fraaie natuur buiten. De vergaderruimte is uitgerust met draadloze beamer met geluidsinstallatie, wifi en airconditioning.

VAN POWERLUNCH TOT UITGEBREID DINER

De inwendige mens wordt hier verwend. De locatie beschikt over een eigentijds restaurant en gezellige bar. Het lommerrijke terras achter de hotelbar is op zomerse dagen misschien wel de populairste plek van het hotel. In de luwte van de bossen is het goed toeven en zodra het weer het toelaat, bereidt de chef-kok zijn specialiteiten op de houtgestookte buitenkeuken.

LEKKER WEGDROMEN NA EEN DAG VOL AKTIE EN VERRASSINGEN

Deze vergaderaccommodatie is gelegen op een landgoed, omringd door bossen en hei. Vanuit de locatie loop je dan ook zo de natuur in. Voor teamactiviteiten is een groot buitenterrein beschikbaar. Wil je na het vergaderen blijven overnachten? De bijna 100 hotelkamers zijn verschillend van sfeer en kleur en kijken bijna allemaal uit over het omringende landgoed. Kom tot rust na een intensieve dag en sta in de ochtend uitgerust op. Klaar voor een nieuwe dag vol verrassingen.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.