Vergaderen en overnachten in klooster, Eindhoven – Venlo

In alle rust vergaderen en overnachten in een gerenoveerd oud klooster. Vergaderruimtes en hotelkamers zijn natuurlijk wel voorzien van alle hedendaagse luxe, comfort en techniek.

Wil je in alle rust vergaderen en overnachten in een landelijke omgeving? Dan is dit voormalige klooster, op nog geen half uur rijden van Eindhoven, Venlo en Veghel, de aangewezen plek voor een meerdaagse meeting of inspirerende heidagen. In 2017 is het oude klooster compleet gerenoveerd en in een nieuw, eigentijds jasje gestoken waarbij de historie en oorspronkelijke sfeer bewaard gebleven zijn. De 99 luxe hotelkamers liggen rondom de karakteristieke binnentuin. Met de auto is de locatie goed bereikbaar. Vanaf snelweg A67 Eindhoven – Venlo rij je er in 10 minuten naar toe en tijdens de korte rit proef je de landelijke rust en laat je alle hectiek achter je. Voor de deur is een ruime parkeerplaats met 250 gratis parkeerplekken.

RUIM AANBOD VERGADERZALEN EN 99 LUXE HOTELKAMERS

De locatie beschikt over diverse vergaderzalen en break-out ruimtes, waaronder een bijzondere kapel en – onze favoriet – de theaterzaal (150m2). Deze laatste vergaderzaal heeft een prachtige houten vloer en hoge ramen, waardoor er veel daglicht binnen komt. Na je vergadering kun je overnachten in één van de 99 hotelkamers, gelegen rondom de binnentuin en bereikbaar via de lange kloostergangen. Uiteraard hebben alle kamers eigen sanitair en zijn ze uitgerust met flatscreen-tv, buro en een zitje. Zonder in te boeten op de unieke klooster-beleving, heeft spartaanse eenvoud plaats gemaakt voor hedendaags comfort.

EIGENTIJDS RESTAURANT, TRENDY BAR EN BINNENTUIN MET TERRAS

Tijdens een meerdaagse bijeenkomst vind je hier alles onder één dak. Er is een eigentijds ingericht restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Bij mooi weer is er een heerlijk terras opgesteld in de binnentuin van het klooster. De bar heeft allemaal leuke hoekjes en zitjes en nodigt uit tot een informeel samenzijn. En wil je er toch uit met je team? Dan ligt Eindhoven op nog geen half uur rijden.

WANDELVERGADERING OF OUTDOOR ACTIVITEIT

Het voormalige klooster ligt op een 15 hectare groot park midden in natuurgebied De Peel. Reden genoeg om naar buiten te gaan. Ga met de boswachter op pad, kies voor een leuke outdoor activiteit of verras je collega’s met een wandelvergadering. Buitenlucht en bewegen zorgt er voor dat je productiever, creatiever en meer gefocust bent. Dus wandelschoenen aan en het brainstormen kan beginnen.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.