Vergaderen en overnachten in bos vlakbij Deventer

Dit voormalige jachthuis in Engelse cottage-stijl, ligt midden in het bos. Een superleuke, inspirerende plek voor een meerdaagse vergadering met overnachting.

Verscholen in het bos van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, op ongeveer een kwartier van Lochem en een half uur van Deventer, ligt deze kleinschalige, rietgedekte vergaderlocatie waar je ook kunt overnachten. Dé ideale plek als je op zoek bent naar een superleuke plek midden in het bos waar je in alle rust kunt vergaderen of een training kunt volgen. En waar je ook nog eens heel goed kunt eten! In dit voormalige jachthuis uit 1919 in Engelse cottage-stijl waan je je ver van de dagelijkse drukte. Toch is de locatie goed bereikbaar met auto of trein en kun je voor de deur gratis parkeren.

SFEERVOLLE VERGADERLOCATIE MIDDEN IN HET BOS

De locatie beschikt over 2 verschillende vergaderruimtes waarvan de grootste een eigen terras heeft. Vanaf het terras heb je heerlijk uitzicht op het bos. Voor kleinschalige bijeenkomsten en vergaderingen of voor een break-out sessie, kun je gebruik maken van de sfeervolle bibliotheek. De vergaderruimtes zijn uitgerust met professionele audiovisuele middelen. Bij meerdaagse bijeenkomsten is het mogelijk om te overnachten in één van de 24 hotelkamers.

CULINAIR GENIETEN  JEUNE RESTAURATEURS DE L’EUROPE

Voor wat betreft eten is het hier culinair genieten. De jonge witte brigade weet de juiste ingrediënten te componeren tot een smaakbetoverend menu: verrassend en origineel. Voor lunch en diner kun je terecht in het gezellige restaurant. Bij mooi weer serveert men dit graag op het terras. En is het voor het afsluitende drankje buiten net te koud, dan is de Wine Bar een echte aanrader!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.