ONTDEK NU ONS AANBOD UNIEKE VERGADERLOCATIES

Maak kennis met een collectie bijzondere vergaderlocaties! Locaties die met zorg geselecteerd zijn én die persoonlijk door ons bezocht zijn. Waarmee wij “korte lijntjes” hebben en waarmee we snel kunnen schakelen. Handig om te weten: alle vergaderlocaties beschikken over audio-visuele voorzieningen. En ook de catering wordt compleet voor je verzorgd . Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Bekijk dan snel alle vergaderlocaties waar wij mee samenwerken of gebruik het filter en zoek per provincie of type locatie. Klik op de locatie voor meer informatie. Meer weten? Mail ons op info@vergaderen-in-stijl.nl of bel 06 22 85 89 39.

DE PERFECTE VERGADERLOCATIE VINDEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK!

Provincie

Provincie

Type locatie

type-locatie
Overnachten
overnachten

Aantal personen

maximaal-aantal-personen- - slider
0150
Overijssel
Rust, ruimte, huiselijke sfeer en totale privacy. Deze duurzame vergaderlocatie, op 10 minuten van Zwolle, biedt een inspirerende beleving voor meerdaagse vergaderingen.
Overijssel
Inspirerende vergaderlocatie, gelegen op een unieke plek aan de rivier, biedt eigentijdse ambiance voor meerdaagse vergaderingen. Groene omgeving en 15 minuten van de A28.
Overijssel
Dit voormalige jachthuis in Engelse cottage-stijl, ligt midden in het bos. Een superleuke, inspirerende plek voor een meerdaagse vergadering met overnachting.
Overijssel
Samen met je team vergaderen en overnachten op een eigentijdse boerderij-locatie waar geen andere gasten zijn? Dat kan bij deze luxe vergaderlocatie, die vlakbij Deventer en Apeldoorn ligt.