BEKIJK ONZE SELECTIE UNIEKE VERGADERLOCATIES

Maak kennis met een collectie bijzondere vergaderlocaties, die met zorg geselecteerd zijn én die persoonlijk door ons bezocht zijn. Waarmee wij “korte lijntjes” hebben en waarmee we snel kunnen schakelen.  Handig om te weten: alle vergaderlocaties beschikken over audio-visuele voorzieningen. En ook de catering wordt compleet voor je verzorgd . Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Bekijk dan snel alle vergaderlocaties waar wij mee samenwerken of gebruik het filter en zoek per provincie of type locatie. Klik op de locatie voor meer informatie. 

Meer weten? Mail ons op info@vergaderen-in-stijl.nl of bel 06 22 85 89 39.

DE PERFECTE VERGADERLOCATIE VINDEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK!

Provincie

Provincie

Type locatie

type-locatie
Overnachten
overnachten

Aantal personen

maximaal-aantal-personen- - slider
0150
Limburg
Mooie landgoed-locatie, goed bereikbaar vanaf diverse luchthavens. Luxe uitstraling en bourgondische sfeer. Ideale locatie voor een stijlvolle meerdaagse vergadering.
Limburg
Voormalige herenboerderij, omgetoverd tot super-stijlvol hotel met 3 fijne vergaderruimtes. Mét eigen wijngaard en een heerlijke binnenplaats.
Limburg
Karaktervolle kasteelhoeve in buurt van Maastricht, biedt eigentijdse vergaderruimtes én de mogelijkheid om te overnachten. Gelegen op uitgestrekt landgoed.
Limburg
Zoo, dat is leuk! Vergaderen in een karaktervolle en compleet gerenoveerde kasteelhoeve vlakbij Maastricht. Fijne groene omgeving, prettige bourgondische sfeer en verrukkelijk eten.
Limburg
Vergaderen en overnachten in voormalige gevangenis? Dan is deze bijzondere locatie - in trendy New York-style - gelegen in de driehoek Eindhoven, Venlo, Düsseldorf, absoluut een aanrader!