Vergaderen en overnachten vlak bij Maastricht en Aken

Voormalige herenboerderij, omgetoverd tot super-stijlvol hotel met 3 fijne vergaderruimtes. Mét eigen wijngaard en een heerlijke binnenplaats.

Zoek je voor een meerdaagse bijeenkomst een super-de-luxe plek in de omgeving van Maastricht, waar je in alle rust kunt vergaderen en overnachten? Dan is deze voormalige herenboerderij, omgetoverd tot kleinschalig hotel en vergaderlocatie, echt iets voor jou. Karakteristiek van buiten en eigentijds stijlvol van binnen. Met zijn witgepleisterde buitenmuren, karakteristieke toegangspoort en omsloten binnenhof doet de locatie haast onnederlands aan. Wandelend in de bijbehorende wijngaard en genietend van de verrukkelijke landelijk omgeving, waan je je in buitenlandse sferen en wil je hier nooit meer weg. Vanaf Maastricht en Aken is de locatie goed en snel bereikbaar. De luchthaven van Düsseldorf ligt op nog geen uur rijden, waardoor de locatie ook voor internationale bijeenkomsten zeer geschikt is.

CHARMANT EN KLEINSCHALIG LANDGOED MET 49 KAMERS

Deze charmante locatie heeft een kleinschalig karakter. Er zijn 3 vergaderruimtes beschikbaar, waarvan de grootste vergaderruimte 180m2 meet en in u-opstelling geschikt is voor 40 personen. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van beamer, scherm, flipover en WIFI. De 49 gastenkamers liggen rondom het binnenhof  en hebben door de authentieke elementen zoals gewelvenplafonds en houten balken, een geheel eigen sfeer.

BUITENTERREIN GESCHIKT VOOR TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

Het buitenterrein, met wijn– en fruitgaard, is bij uitstek geschikt voor teambuilding activiteiten. Onderbreek je vergadering eens met een korte workshop schermen of boogschieten of ontdek de omgeving in een Fiat 500. Geen zin in drukte? Liefhebbers van rust zoeken bij mooi weer een beschut plekje in de boomgaard en vergaderen  letterlijk buiten in de natuur.

BINNEN OF BUITEN GENIETEN VAN LIMBURGSE GASTVRIJHEID

Op culinair gebied word je meer dan goed  verzorgd door de locatie. Er zijn twee restaurants, waar – met een knipoog naar Italië – de heerlijkste gerechten geserveerd worden. De bar heeft sfeervolle gewelven. Hier ben je van harte welkom voor een gezellige lunch of een drankje na afloop van je vergaderdag. De binnenplaats is een superleuke plek voor een informeel samenzijn of culinaire BBQ. En is het mooi weer, dan wordt het diner geserveerd op het terras van het restaurant. Uitkijkend over de wijn- en fruitgaard met een goed glas wijn, glijdt de avond aan je voorbij. Culinair genieten in haast Italiaanse sferen. Welkom in gastvrij Limburg!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.