Vergaderen en slapen – buitengevoel omgeving Amersfoort

Kleinschalige vergaderlocatie in het midden van het land met mogelijkheid tot overnachten. Huiselijke sfeer en met persoonlijke aandacht van gastvrouw.

We hebben er weer één gevonden: een fijne vergaderlocatie in het midden van het land, vlakbij Amersfoort, waar je ook kunt overnachten. De ligging is perfect voor wie een centraal gelegen accommodatie zoekt. Utrecht en Zeist liggen op minder dan een half uur rijden. De vergaderlocatie is goed bereikbaar vanaf de snelweg en heeft een persoonlijk, kleinschalig karakter. Hier ben je geen nummer maar valt je de onverdeelde aandacht van de gastvrouw ten deel. Acht frisse, eigentijdse hotelkamers maken deze vergaderaccommodatie geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten en teamdagen.

VERGADEREN MET BUITENGEVOEL

De locatie ligt in een prachtig landelijk gebied. Rust en ruimte voeren de boventoon en geven je het gevoel echt even weg te zijn van alles. De glazen wand over de hele lengte van de vergaderruimte, zorgt er voor  dat je ook tijdens het vergaderen het buitengevoel ervaart. De vergaderzaal heeft een frisse uitstraling en is met een oppervlakte van 90m2 ruim van opzet. De ruimte is uitgerust met een gezellige loungehoek.

KOOKWORKSHOP, BBQ OF VOLLEDIG VERZORGDE CATERING

Tijdens je verblijf worden alle maaltijden en tussendoortjes door de locatie verzorgd. Maar vind je het leuk om zelf een diner te bereiden of een kookworkshop te organiseren, dan kan dat ook. De locatie is uitgerust met een professioneel ingerichte keuken. Onze tip? Deze locatie is bij uitstek geschikt voor een gezellige bbq. De landelijke omgeving, het uitzicht en de relaxte sfeer van je eigen terras staan garant voor een informeel samenzijn.

EXCLUSIEF BESCHIKBAAR EN GESCHIKT VOOR TEAMBUILDING

Een groot buitenterrein is beschikbaar voor teambuilding- en buitenactiviteiten. Bij mooi weer staat een heerlijk terras tot je beschikking, waar je natuurlijk ook kunt vergaderen. Laat je inspireren door het geweldige uitzicht op de landerijen. Kies voor beleven. Deze vergaderlocatie is exclusief beschikbaar voor één groep. Wil je met jouw team hier het buitengevoel beleven? De locatie kijkt er naar uit jullie te ontmoeten!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.