BEKIJK ONZE SELECTIE UNIEKE VERGADERLOCATIES

Maak kennis met een collectie bijzondere vergaderlocaties, die met zorg geselecteerd zijn én die persoonlijk door ons bezocht zijn. Waarmee wij “korte lijntjes” hebben en waarmee we snel kunnen schakelen.  Handig om te weten: alle vergaderlocaties beschikken over audio-visuele voorzieningen. En ook de catering wordt compleet voor je verzorgd . Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Bekijk dan snel alle vergaderlocaties waar wij mee samenwerken of gebruik het filter en zoek per provincie of type locatie. Klik op de locatie voor meer informatie. 

Meer weten? Mail ons op info@vergaderen-in-stijl.nl of bel 06 22 85 89 39.

DE PERFECTE VERGADERLOCATIE VINDEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK!

Provincie

Provincie

Type locatie

type-locatie
Overnachten
overnachten

Aantal personen

maximaal-aantal-personen- - slider
0150
Zuid-Holland
Kleinschalige vergaderlocatie midden in de polder vlakbij Gouda is exclusief beschikbaar. Eigentijdse uitstraling en tussendoor buiten genieten van de landelijke omgeving.
Zuid-Holland
Inspirerende vergaderlocatie, gevestigd in een monumentaal pand in het historisch hart van Dordrecht. De diverse vergaderruimtes hebben elk een geheel eigen uitstraling.
Zuid-Holland
Deze voormalige kerk is omgetoverd tot inspirerende vergaderlocatie. Unieke plek in centrum van Gouda, op ± 15 minuten van station NS. Overnachten in hotel op loopafstand.
Zuid-Holland / Zeeland
Fijne plek voor meerdaagse vergadering aan de kust, ± 45 minuten van Rotterdam. Vanuit de locatie sta je in 10 minuten op één van de schoonste stranden van Nederland.
Zuid-Holland
Vergaderen en overnachten midden in het Groene Hart, in het centraal gelegen Gouda. Station NS en binnenstad op loopafstand. Parkeergelegenheid onder de locatie.
Zuid Holland
Landelijk vergaderen en overnachten op een eigentijdse hoeve vlakbij Den Haag. Vuurhaardjes en loungebanken zorgen voor een informele, huiselijke sfeer.
Zuid Holland
Landelijk vergaderen op een boerderij in de omgeving van Rotterdam. Fijne informele sfeer, grote vergaderruimte en een lieve gastvrouw die zorgt dat het je aan niets ontbreekt.
Zuid Holland
Rotterdam verrast je met dit bijzondere vergaderplekje in het groen. Deze karakteristieke monumentale boerderij beschikt binnen over 5 eigentijdse vergaderruimtes.
Zuid-Holland
Yes, midden in Den Haag hebben we een juweel van een locatie voor je gevonden. Een waanzinnig leuke plek met een eigentijdse uitstraling, waar je in huiselijke sfeer kunt vergaderen en overnachten.