Luxe vergaderen en overnachten aan zee

Fijne plek voor meerdaagse vergadering aan de kust, ± 45 minuten van Rotterdam. Vanuit de locatie sta je in 10 minuten op één van de schoonste stranden van Nederland.

Als je op zoek bent naar een mooie, eigentijdse vergaderlocatie aan de kust waar je met je team kunt overnachten, dan is dit echt iets voor jou! Deze vergaderlocatie beschikt over 50 luxe hotelkamers, is omgeven door natuur en ligt op steenworp afstand van zee en strand. Via een wandelpad door de duinen, loop je vanuit de vergaderlocatie in 10 minuten naar het strand. Ideaal als je teamdagen wilt combineren met een outdoor-activiteit op het strand, een fietstocht of een strandwandeling. De vergaderlocatie is sinds mei 2012 operationeel, en ligt op Goeree-Overflakkee, op ongeveer 45 minuten rijden vanaf Rotterdam. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

ONTSPANNEN LUXE GESCHIKT VOOR MEERDAAGSE BIJEENKOMSTEN

De locatie ademt de sfeer van ontspannen luxe en comfort. Een gevoel dat je direct ervaart op het moment dat je binnenstapt. Een stijlvol modern interieur en het gebruik van rustige, natuurlijke tinten dragen bij aan de ongedwongen, prettige sfeer. Een heerlijke plek om meerdere dagen te verblijven. En, alles wat je voor een meerdaagse bijeenkomst nodig hebt, vindt je hier ook onder één dak.

ALL-IN-ONE: VERGADEREN, DINEREN EN OVERNACHTEN

Deze stijlvolle vergaderlocatie beschikt over één ruime vergaderruimte met toegang tot een eigen terras, 50 luxe kamers en suites, een culinair hoogstaand restaurant, een gezellige bistro met bar en een heerlijk lounge terras dat uitnodigt tot een hapje en een drankje na het vergaderen. Kleinere groepen tot 8 personen kunnen gebruik maken van een vergadersuite.  Uiteraard is wifi gratis beschikbaar en zijn alle benodigde technische faciliteiten als beamer en scherm aanwezig.

NA HET VERGADEREN GENIETEN AAN ZEE

Wil je een intensieve meeting op een ontspannen manier afsluiten? Maak dan gebruik van de huurfietsen die de locatie aanbiedt. Fiets, voordat je aanschuift aan het diner, naar één van de trendy strandtenten. En toost daar, op één van de mooiste locaties aan de Nederlandse kust, op jouw geslaagde bijeenkomst!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.