Vergaderen en overnachten in Gouda – Say Cheese!

Vergaderen en overnachten midden in het Groene Hart, in het centraal gelegen Gouda. Station NS en binnenstad op loopafstand. Parkeergelegenheid onder de locatie.

Gouda, centraal gelegen tussen Utrecht en Den Haag. Wereldberoemd om het sprookjesachtige stadhuis en de gebrandschilderde glas-in-lood-ramen van de St. Janskerk. Maar ook stad van Goudse kaas en stroopwafels. Vanaf vandaag kun je vergaderen en overnachten in het historische centrum van Gouda, op loopafstand van de toeristische hotspots. Deze eigentijdse vergaderlocatie ligt aan één van de mooiste grachten van de stad en is eenvoudig en snel bereikbaar. Door de centrale ligging in het Groene Hart, is dit een ideale plek voor een meerdaagse bijeenkomst of conferentie met overnachting op de lijn Den Haag – Utrecht.

GOED BEREIKBAAR MET AUTO EN OPENBAAR VERVOER

Vanaf de A12 rij je er in slechts 8 minuten naar toe. Parkeren is een fluitje van een cent. Er is een ruime parkeergarage onder de locatie en via de lift, stap je in de lobby van het hotel uit. Met het openbaar vervoer is deze locatie uitstekend bereikbaar. Er zijn rechtstreekse treinverbindingen met Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Het NS station van Gouda ligt op een kilometer afstand. Een wandeling langs de grachten brengt je in ongeveer 10 minuten naar de locatie.

EIGENTIJDS SFEERTJE, 7 CONFERENTIEZALEN EN 101 KAMERS

De locatie heeft een eigentijdse, trendy uitstraling. Stoere stenen muren, mooie rustige kleuren in de lobby, strak meubilair en grote foto’s door het hele hotel met typisch Goudse afbeeldingen. Een speelse knipoog naar de rijke geschiedenis van de stad. De 101 gastenkamers zijn helemaal up to date en voorzien van alle comfort. De 7 conferentiezalen  variëren in grootte van 63m2 tot 250m2. Alle vergaderruimtes hebben daglicht en zijn voorzien van audiovisuele middelen. WIFI is gratis beschikbaar. De vergaderruimtes hebben toegang tot de besloten patio. Bij mooi weer kun je hier heerlijk lunchen of gewoon even ontspannen.

RESTAURANTS EN BEZIENSWAARDIGHEDEN OP LOOPAFSTAND

Heb je een druk programma, dan hoef je voor ontbijt, lunch , borrel of diner de deur niet uit. De locatie beschikt over een eigen restaurant en bar. Maar laat de tijd het toe, loop dan het historische centrum in en maak kennis met al het moois dat Gouda te bieden heeft. Proef de sfeer, “say cheese” en kies voor 100% beleven!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.