Uniek vergaderen en overnachten, Utrecht – Den Bosch

Vergaderen of brainstormen in één van de vijf creatieve ruimtes. Meer onderlinge interactie in deze absolute out-of-the-box omgeving, waar iedereen buiten de lijntjes kleurt.

Wil je het echt eens héél anders aanpakken en zoek je een unieke locatie waar je out-of-the-box kunt vergaderen, brainstormen en overnachten? Dan hebben wij tussen Utrecht en ‘s-Hertogenbosch, vijf waanzinnig gave “vergaderruimtes” voor je gevonden, ieder met een eigen thema. Je kunt na het vergaderen blijven overnachten, de locatie beschikt in totaal over 117 gastenkamers. Alle catering wordt voor je verzorgd. Er is een fijn restaurant en voor een drankje kun je terecht in de bar. De locatie is centraal gelegen tussen Utrecht en s-Hertogenbosch en is vanaf de A2 in een paar minuten bereikbaar. Je kunt voor de deur gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid goed: het treinstation ligt om de hoek.

5 THEMA’S VOOR UNIEKE BELEVING EN ENERGY-FLOW

Afhankelijk van het doel van je bijeenkomst, bepaal je welke van de 5 creatieve concepten het beste bij jullie past. Omdat iedere thema-vergaderruimte een eigen beleving heeft en een andere energie losmaakt, is het bij meerdaagse bijeenkomsten superleuk om van meerdere themaruimtes gebruik te maken. Benieuwd naar de 5 creatieve themaruimtes? Hieronder zetten we ze voor je op een rijtje.

THEMA 1: ZACHTJES SCHOMMELEN IN BOTANIC GARDEN

Een natuurlijke omgeving geeft rust en heeft een positief effect op de gezondheid. Natuur is goed voor de concentratie, helpt om gedachten op een rijtje te zetten en geeft een ontspannen gevoel. Wist je dat de aanwezigheid van planten de productiviteit met 6% en het creativiteitsniveau met zelfs 15% doet stijgen! In de weelderige, botanic garden waan je je helemaal in de natuur. Strijk je neer in één van de rieten schommelstoelen die rond de tafel hangen en bedenk zachtjes schommelend de beste ideeën.

Opstelling: rechthoekige tafel voor 10 personen

THEMA 2: HAVE A YELLOW DAY!

De naam verraadt het al… de hele ruimte is geel: maar dan ook écht van plafond tot meubels. De “yellow room” is voor wie van uitdaging houdt en dan voornamelijk de mentale uitdaging. De kleur geel heeft een positieve invloed op onze stemming en productiviteit. Het wordt vaak geassocieerd met warmte en nieuw leven. Het maakt ons optimistisch en blij, creeërt enthousiasme en prikkelt ons zenuwstelstel. Brainstormen in een gele omgeving levert dan ook vaak verrassende resultaten.

Opstelling: ronde tafel voor 12 personen.

THEMA 3: LET THE ADVENTURE BEGIN!

De Jungle is voor de echte “adventure seekers”. In deze ruimte komen de wildste ideeën tot leven. Neem daarom plaats in de rieten schommelstoelen en laat je inspireren door de planten en de dieren in de ruimte.

Opstelling: rechthoekige tafel voor 10 personen.

THEMA 4: GENIET VAN RUST EN UITZICHT IN OOSTENRIJKS CHALET

Welkom het dit chique chalet! Terwijl je neerploft op zachte soelen en aanschuift aan de robuuste, houten tafel heb je schitterend uitzicht over de Oostenrijkse bergen. Het is alsof je bovenop de berg staat en geniet van de rust en het uitzicht. Wist je dat een leeg hoofd en een ontspannen lichaam zorgen voor de meest creatieve ideeën? Onze geest gaat namelijk op zoek naar vernieuwing wanneer het niet belast wordt. In deze rustgevende setting komt de inspiratie dus vanzelf.

Opstelling: rechthoekige tafel voor 16 personen

THEMA 5: LET’S DANCE, VOETEN VAN DE VLOER

Mooie ideeën onstaan vaak in een informele omgeving, waar we lekker – met gelijkgestemden – onszelf kunnen zijn. Of dit nu is aan de bar in de kroeg, de sportkantine of aan je eigen eettafel. Muziekje op, drankje erbij – een setting die je waarschijnlijk wel kent. Pak daarom gerust een drankje, neem plaats op de dansvoer, maak een praatje of dansje met collega’s en deel je ervaringen en dromen met elkaar. Er wordt wel eens gezegd dat de beste ideeën op 1 blaadje passen. Het blaadje ligt klaar, dus kom maar op met dat idee!

Opstelling: ronde tafel voor 12 personen.

KOM UIT JE COMFORT-ZONE EN KIES VOOR EEN UNIEKE BELEVING

We snappen dat het misschien moeilijk is om een keuze te maken uit zoveel te gekke, out-of-the box vergaderruimtes. En dat je best lef moet hebben om je team uit hun comfort-zone te halen. Maar welke themaruimte je ook kiest, het gaat voor iedereen een unieke belevenis worden waar nog lang over gepraat zal worden.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.