Super hip vergaderen en overnachten in Amsterdam

Vergaderen en overnachten bij deze hippe locatie midden in Amsterdam staat garant voor 100% beleven. Uniek urban-vintage interieur met bijzondere designs en veel kunst.

Zoek je een super hippe, industriële locatie om te vergaderen en overnachten midden in Amsterdam? Laat je dan inspireren door de urban vintage look & feel van deze eigenwijze locatie Amsterdam Oud-West. De locatie beschikt over één vergaderruimte en 57 luxe gastenkamers en is daardoor een fantastische plek voor meerdaagse bijeenkomsten. Kom je eigen vervoer? Dan kun je de auto parkeren in de parkeergarage onder de locatie.

VERRAS INTERNATIONALE GASTEN MET UNIEKE AMSTERDAM-EXPERIENCE

Voor internationale bijeenkomsten is Amsterdam een gewilde bestemming. Een goede bereikbaarheid van de locatie is dan gewenst. En dat is deze toplocatie! We zetten het even voor je op een rijtje. Vanaf de luchthaven Schiphol is er een directe treinverbinding naar Amsterdam CS, waar je internationale gasten voor de deur kunnen overstappen op de tram. Na een rit van ongeveer 10 minuten, is het nog slechts enkele minuten lopen naar deze stoere vergaderlocatie. Nog voordat de meeting begint, hebben je gasten al een unieke Amsterdam-experience te pakken.

RELAXTE SFEER IN INDUSTRIAL, URBAN VINTAGE SETTING

Dit voormalige tramdepot is tot in de puntjes gerenoveerd en omgetoverd tot trendy en stijlvolle hotspot met een opvallend vintage interieur. Veel groen en veel planten in een blauwstalen setting. Laat je verrassen door de relaxte sfeer en de moderne kunst, die overal op nonchalante wijze aanwezig is. De locatie beschikt over een trendy bar en een voortreffelijk restaurant met een frans/internationaal georiënteerde keuken. Voor een goede lunch, verrassende cocktail of een mooi diner hoef je de deur niet uit. Bij mooi weer gaan de deuren van het restaurant open en wordt de lunch buiten geserveerd op het terras. Een verrassende buitenbeleving, die je niet verwacht midden in Amsterdam.

VERGADERRUIMTE IN BOARDROOM OPSTELLING

De locatie beschikt over één mooie vergaderzaal in boardroom set up. De vergaderruimte is geschikt voor maximaal 25 – 30 personen en is van alle moderne gemakken voorzien, zoals de nieuwste audio-visual apparatuur, WIFI verbinding, kantoorartikelen en koffie- en thee faciliteiten. De vergaderruimte bevindt zich op de begane grond en van hieruit loop je dan ook zo de trendy lobby in, waar leuke zitjes en loungehoeken uitnodigen tot informele momenten. Ideaal als je tijdens de bijeenkomst even uit elkaar moet.

AMSTERDAM PER FIETS

De locatie beschikt over fietsen. Dus heb je tijd, huur een fiets en maak je Amsterdam-experience compleet! Wij wensen je alvast een succesvolle meeting en fijn verblijf in onze hoofdstad.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.