Inspiratielocatie aan het water vlakbij Amsterdam

Inspirerende vergaderlocatie aan het water, op steenworp afstand van Amsterdam. Goed bereikbaar met auto en OV, gratis parkeren en exclusief beschikbaar. Ook geschikt voor events tot 100 personen.

Als je bij deze vergaderlocatie, gelegen op steenworp afstand van Amsterdam Noord, binnenstapt word je niet alleen getrakteerd op een flink shot interior design - daarover later meer - maar ook op een waanzinnig uitzicht op water en weiland. Dicht bij Amsterdam en toch in de natuur, de perfecte combinatie voor wie even weg wil uit de dagelijkse drukte van de stad en geen zin heeft in lange reistijden naar een externe vergaderlocatie. De locatie is ook geschikt voor evenementen tot ± 100 personen.

Gratis parkeren en goed bereikbaar met auto en OV

Door de ligging vlak bij de snelweg is de locatie uitstekend bereikbaar en rij je er vanaf de afrit op de A10 in slechts enkele minuten naar toe. Hier geen gedoe met betaald parkeren want dat kan gewoon gratis en voor de deur. En als kers op de taart is deze inspiratielocatie ook met OV makkelijk te bereiken want meerdere bussen stoppen letterlijk om de hoek. Wat heeft deze leuke locatie aan het water jou te bieden?

De hele locatie exclusief voor jullie gereserveerd

Achter de historische gevel van deze bijzondere vergaderplek/evenementenlocatie, die altijd exclusief aan één groep verhuurd wordt, gaan drie ruimtes schuil waarin ambacht en design op een spannende manier samenkomen. De Barn is stoer en industrieel, de Eetkamer landelijk en knus en de Salon combineert klassiek met design. Denk: fauteuils van Morosa en lampen van Le Corbusier versus een betonnen bar, een wand vol Friese witjes en eikenhouten gebinten. Aan  sfeer, gezelligheid en inspiratie in ieder geval geen gebrek. En terwijl jullie aan de vergadertafel nieuwe plannen maken, cijfers doornemen en strategieën bespreken, zorgt het cuinaire team, in de vorm van een heerlijke lunch, lekkere tussendoortjes of een mooi diner, voor de broodnodige brandstof.

Alle benodigde techniek voor zakelijke meeting aanwezig

De vergaderruimtes zijn uitgerust met alle techniek die je nodig hebt voor een zakelijke meeting of brainstormsessie zoals wifi, digibord, flip overs en spreekinstallatie met 1 microfoon op standaard.

Extern vergaderen aan het water met dijk van uitzicht

Eén van de redenen om buiten de deur te vergaderen is om even weg van te zijn van de vaste werkplek en de dagelijkse hectiek. Een inspirerende omgeving helpt soms om zaken anders te bekijken. Deze vergaderlocatie annex eventlocatie biedt niet alleen een sfeervolle, eigentijdse setting maar heeft ook een zonnig terras aan het water én een eigen aanlegsteiger. Een plek met mogelijkheden en die je zeker zal verrassen!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.