Hip en inspirerend vergaderen in centrum Amsterdam

Vanaf Amsterdam CS loop je in 7 minuten naar deze superleuke vergaderlocatie in Amsterdam. Exclusief beschikbaar, huiselijke sfeer en gevestigd in een uniek pand aan één van de Amsterdamse grachten.

Zoek je een superleuke plek in het centrum van Amsterdam, waar je op informele wijze kunt vergaderen? Dan is dit wat je zoekt! We zijn trots dat we deze hippe, eigentijdse hotspot – gevestigd in een indrukwekkend grachtenpand in het centrum van Amsterdam – onder je aandacht mogen brengen. Deze inspirerende en unieke plek bestaat uit drie huiselijk ingerichte ruimtes en wordt altijd exclusief verhuurd. Geen andere gasten en je privacy is hierdoor altijd gewaarborgd.

Goed bereikbaar vanaf Amsterdam CS

De vergaderlocatie ligt op slechts 7 minuten wandelen van centraal station. Ideaal voor wie duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft staan en daarom reist met het openbaar vervoer. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in parkeergarage P1. Wel even van te voren reserveren via de website van de garage.

Huiselijk vergaderen met unieke "Amsterdam"-beleving

De vergaderlocatie is gevestigd in een uniek Amsterdams grachtenpand en bestaat uit drie met elkaar verbonden huiselijke ruimtes: de vergaderhuiskamer, de opkamer en het souterrain. Je huurt altijd de hele locatie, dus je hebt de beschikking over alle ruimtes. Perfect als je tijdens je bijeenkomst in groepjes uiteen moet of in een andere ruimte wilt lunchen. De vergaderhuiskamer is geschikt voor maximaal 18 personen en bevindt zich op de bel-etage. Het uitzicht over de gracht is geweldig en bezorgt je een ultiem “Amsterdam” gevoel. De opkamer en het souterrain zijn geschikt voor sessies met respectievelijk 5 en 18 personen. De vergaderhuiskamer is uitgerust met beamer, projectiescherm (2.40 – 2.40) en flipover. WIFI is gratis beschikbaar.

Kleinschalige vergaderlocatie in centrum Amsterdam

Kies je voor deze kleinschalige vergaderlocatie, dan kies je voor warmte en een persoonlijke benadering. Bij ontvangst staat de Nespresso of een kop organic thee voor je klaar, samen met wat lekkers. De gastvrouw maakt je wegwijs en legt uit hoe alles werkt. In het kader van duurzaamheid presenteert deze vergaderlocatie een heerlijke lunch van biologische producten. De gastvrouw is tijdens de lunch aanwezig. Wil je na afloop van je bijeenkomst dineren, dan is the sky the limit. De vele restaurants in het centrum zijn binnen handbereik. Are you ready for your Amsterdam experience?

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.