Vergaderen en overnachten aan het water in Friesland

Groen en duurzaam vergaderen in Friesland. Deze inspirerende buitenlocatie ligt direct aan het water, is omringd door bos en weiland en biedt veel privacy. Perfect voor liefhebbers van watersport.

Zoek je een mooie, rustige vergaderlocatie aan het water waar je de dagelijkse routine achter je kunt laten en waar de groene inspiratie vanaf knalt? Dan nemen we je graag mee naar een fantastische plek in hartje Friesland, op zo'n 20 minuten rijden van Heerenveen en Sneek. Midden in de natuur en beetje afgelegen, vonden we dit pareltje. Een bijzondere locatie waar je tijdens de vergadering of bijeenkomst niet gestoord zult worden door buitenstaanders. De afgelegen ligging en de beperkte toegangswegen, staan garant voor jullie privacy. Dat maakt deze locatie de uitgelezen plek voor wie in alle beslotenheid wil samenkomen, vergaderen en overnachten .

UNIEKE LOCATIE AAN HET WATER VOOR KLEINE EN GROTE EVENTS

Uniek gelegen aan het water met een open verbinding naar de Friese meren en omringd door weilanden en bos. Dé ideale vergaderlocatie voor wie rust, ruimte, natuurbeleving én privacy hoog op de agenda heeft staan. Deze veelzijdige locatie bestaat uit 12 superleuke, eigentijdse waterlodges, die de mogelijkheid bieden om te overnachten en waarvan er 1 speciaal is ingericht voor vergaderingen. Je kunt bij deze locatie terecht voor zowel kleinschalige bijeenkomsten met overnachting als grotere events.

BIJZONDER VERGADEREN EN OVERNACHTEN IN EIGENTIJDSE WATERLODGE

De locatie bestaat uit 12 leuke huisjes gelegen aan waterkant. Ruimte en natuurlijke begroeiing zorgen voor veel privacy. Alle huisjes zijn anders ingericht met een eigentijds interieur en een heerlijke houtkachel die zorgt voor een knusse sfeer. Een fantastisch uitzicht en een 100% natuurbeleving geldt daarentegen voor alle lodges. Voor bijeenkomsten van 4 - 16 personen maak je gebruik van één van de lodges, die speciaal is ingericht met vergaderfaciliteiten en - fijne bijkomstigheid -  een schitterend uitzicht heeft. De grasveldjes en terrassen rondom de vergaderlodge zijn ingericht voor kleinschalige breakout-, en inspiratiemomenten. Voor events met meer dan 16 personen, beschikt de locatie over een aantal grotere conferentieruimtes. Laat maar weten wat je nodig hebt en wat je wensen zijn, dan maakt de locatie een voorstel op maat.

CHEF-KOK LEGT JULLIE CULINAIR IN DE WATTEN 

Tijdens je bijeenkomst hier, op dit mooie plekje in Friesland tussen Heerenveen en Leeuwarden, wordt de catering van A tot Z voor jullie verzorgd en helemaal afgestemd op jullie wensen. Van eenvoudig tot luxe, hier houden ze van maatwerk. Deze bijzondere buitenlocatie heeft een eigen chef-kok. De chef kookt zeer smaakvolle (eventueel vegetarische) maaltijden met seizoensgebonden streekproducten. Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergieën en dieetwensen.

DE LEUKSTE TEAMACTIVEITEN OP HET WATER STARTEN VOOR DE DEUR

Een buitenlocatie in hartje Friesland, aan het water en in directe verbinding met de Friese meren. Dat vraagt om aktie! Een team-activiteit op het water mag dus eigenlijk niet ontbreken tijdens jullie event. Om het je makkelijk te maken verhuurt de locatie elektrische sloepen, zeilbootjes en SUPboards. En als je niet kunt zeilen, dan is het hartstikke leuk om het hier leren of om mee te varen met een ervaren schipper. Het kan allemaal. De mensen van deze inspirerende locatie barsten van de ideeën om jouw event te boosten met een te gekke activiteit op het water waardoor jullie verblijf in Friesland nog meer impact krijgt. Want of het nu gaat om moeilijke knopen hakken, een intensieve training of een privacy-gevoelige bijeenkomst, in Friesland weten ze het zeker: voor een bijzondere vergadering aan het water, zit je hier meer dan goed!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.