OVER VERGADEREN-IN-STIJL

Vergaderen kan leuker, heidagen meer inspirerend. Een goede, leuke locatie waar iedereen zich thuis voelt, is de basis voor een succesvolle bijeenkomst.

Met dat uitgangspunt is Vergaderen-in-stijl in 2010 gestart met het selecteren van – en het samenwerken met de allerleukste locaties voor vergadering, heidag of evenement. Inmiddels kennen wij de locatiemarkt als onze broekzak en wijzen we jou graag de weg naar de meest inspirerende vergaderlocaties in het land.

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend advies!

 

HOE WERKT HET

Vergaderen kan leuker. Heidagen meer inspirerend. Wij gaan voor 100% beleven! 

Geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een selectie van de leukste en meest geschikte vergaderlocaties die op dat moment beschikbaar zijn. 

Uiteraard zijn alle locaties uitgerust met professionele audiovisuele apparatuur en wordt de catering door de locaties verzorgd.

GEEN KOSTEN

De factuur ontvang je rechtstreeks van de vergaderlocatie.

TIJD BESPARING

Wij doen het "zoekwerk" voor je. Dat bespaart jou een hoop tijd.

DE BESTE LOCATIES

Wij hebben al een selectie gemaakt van de beste locaties in Nederland.

EXPERTISE

Door onze expertise in de vergadermarkt, vinden we snel een geschikte locatie.

Een kleine greep uit de bedrijven die je voorgingen...

Deze bedrijven hebben wij met veel plezier geholpen aan een unieke vergaderlocatie. 

postcode loterij
vitens
kpn
ricoh
dela
Univé-logo+pay-off-cmyk-97,5mm-v1
ordina
ortec1

Dit is wat onze klanten zeggen:

Een feestje!
Werken met ‘Vergaderen in Stijl’ is een feestje. Al jaren werken wij samen en Désirée voorziet mij van de beste vergaderlocaties. Ze weet wat mijn wensen zijn en speelt hier altijd perfect op in.
Mariëlle van der Horst
Directie assistent Zijerveld (Friesland Campina)
Optimale vertaling van wensen!
Sinds jaren organiseert Personal Touch Travel tweemaal per jaar een grote bijeenkomst voor de franchisenemers. We schakelen hiervoor sinds 2017 de diensten in van Vergaderen-in-Stijl. Dat kunnen we iedereen aanraden want Désirée vindt niet alleen leuke locaties, maar ze weet precies wat onze wensen zijn, vertaalt deze naar een optimale bijeenkomst en neemt vooral alle stress uit handen. Daarbij is het altijd verrassend en zeer vriendelijk. Altijd een luisterend oor voor wat nodig is, de deelnemers zijn altijd enthousiast!
Arjan Kastelein
Managing Director, Personal Touch Travel
Kwaliteit en snelheid!
Al jaren schakelen wij Vergaderen-in-stijl in voor heisessies, vergaderingen en overnachtingen op toplocaties. Er wordt altijd snel geschakeld en de hoogste kwaliteit geboden met het oog op onze hooggespannen verwachtingen.
Ed Lazet
Directeur Communicatie a.i. Hogeschool van Amsterdam
Niet meer zelf zoeken!
Ik heb al veel gebruik gemaakt van Vergaderen-in-Stijl. Hierdoor ben ik vaak op geweldig mooi gelegen locaties geweest, die ik zelf niet had kunnen vinden. Uiteraard ook locaties die kwalitatief- en servicegericht zijn. Je kunt met een gerust hart Vergaderen-in-Stijl inschakelen. De service is geweldig, je ontvangt geen rekening en het scheelt veel tijd om zelf te zoeken.
Inge van Tok
Executive Assistant ORTEC