ONTDEK NU ONS AANBOD UNIEKE VERGADERLOCATIES

Maak kennis met een collectie bijzondere vergaderlocaties! Locaties die met zorg geselecteerd zijn én die persoonlijk door ons bezocht zijn. Waarmee wij “korte lijntjes” hebben en waarmee we snel kunnen schakelen. Handig om te weten: alle vergaderlocaties beschikken over audio-visuele voorzieningen. En ook de catering wordt compleet voor je verzorgd . Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Bekijk dan snel alle vergaderlocaties waar wij mee samenwerken of gebruik het filter en zoek per provincie of type locatie. Klik op de locatie voor meer informatie. Meer weten? Mail ons op info@vergaderen-in-stijl.nl of bel 06 22 85 89 39.

DE PERFECTE VERGADERLOCATIE VINDEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK!

Provincie

Provincie

Type locatie

type-locatie
Overnachten
overnachten

Aantal personen

maximaal-aantal-personen- - slider
0150
Noord-Holland
Ben je op zoek naar stijl en klasse, dan zit je bij deze vergaderlocatie goed! Dit luxe historische landhuis ligt in een prachtige bosrijke omgeving, op 4 km van de kust. Overnachten is mogelijk.
Zuid-Holland
Vergaderen en overnachten aan de kust met een unieke strand-beleving? Deze luxe vergaderlocatie tussen Den Haag en Amsterdam heeft een eigen Beach Club op het strand. Life is better at the beach!
Noord-Holland
Een eigentijdse, sprankelende vergaderlocatie op een fantastische plek midden in het Noord Hollands Duingebied. Bosrijke omgeving en vergaderruimtes die uitkijken op de natuur. 100% buitenbeleving!
Utrecht
Bij deze groene locatie midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, ben je welkom voor vergadering of congres. Overnachten is mogelijk (140 hotelkamers). 45 ha buitenterrein voor teamactiviteiten.
Noord-Holland
Vanaf Amsterdam CS loop je in 7 minuten naar deze superleuke vergaderlocatie in Amsterdam. Exclusief beschikbaar, huiselijke sfeer en gevestigd in een uniek pand aan één van de Amsterdamse grachten.
Noord-Holland
Inspirerende vergaderlocatie aan het water, op steenworp afstand van Amsterdam. Goed bereikbaar met auto en OV, gratis parkeren en exclusief beschikbaar. Ook geschikt voor events tot 100 personen.
Noord-Brabant
Bij deze buitenlocatie gelegen tussen Breda en Tilburg barst het van de inspiratie. Mooie vergaderruimtes, veel groen. Ideale plek voor een brainstorm of om nieuwe plannen tot bloei te laten komen.
Friesland
Groen en duurzaam vergaderen in Friesland. Deze inspirerende buitenlocatie ligt direct aan het water, is omringd door bos en weiland en biedt veel privacy. Perfect voor liefhebbers van watersport.
Utrecht
Vergaderen in een stijlvolle villa in de omgeving van Utrecht, waar duurzaamheid centraal staat. Goed bereikbaar met OV en 2 laadpalen voor elektrische auto's. Ook geschikt is kleinschalige events.