BEKIJK ONZE SELECTIE UNIEKE VERGADERLOCATIES

Maak kennis met een collectie bijzondere vergaderlocaties, die met zorg geselecteerd zijn én die persoonlijk door ons bezocht zijn. Waarmee wij “korte lijntjes” hebben en waarmee we snel kunnen schakelen.  Handig om te weten: alle vergaderlocaties beschikken over audio-visuele voorzieningen. En ook de catering wordt compleet voor je verzorgd . Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Bekijk dan snel alle vergaderlocaties waar wij mee samenwerken of gebruik het filter en zoek per provincie of type locatie. Klik op de locatie voor meer informatie. 

Meer weten? Mail ons op info@vergaderen-in-stijl.nl of bel 06 22 85 89 39.

DE PERFECTE VERGADERLOCATIE VINDEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK!

Provincie

Provincie

Type locatie

type-locatie
Overnachten
overnachten

Aantal personen

maximaal-aantal-personen- - slider
0150
Noord-Holland
Vanaf Amsterdam CS loop je in 7 minuten naar deze superleuke vergaderlocatie in Amsterdam. Exclusief beschikbaar, huiselijke sfeer en gevestigd in een uniek pand aan één van de Amsterdamse grachten.
Noord-Holland
Inspirerende vergaderlocatie aan het water, op steenworp afstand van Amsterdam. Goed bereikbaar met auto en OV, gratis parkeren en exclusief beschikbaar. Ook geschikt voor events tot 100 personen.
Noord-Holland
Vergaderen en overnachten bij deze hippe locatie midden in Amsterdam staat garant voor 100% beleven. Uniek urban-vintage interieur met bijzondere designs en veel kunst.
Noord-Brabant
Vergaderen of brainstormen in één van de vijf creatieve ruimtes. Meer onderlinge interactie in deze absolute out-of-the-box omgeving, waar iedereen buiten de lijntjes kleurt.
Noord-Holland
Een landgoed vol historie, wat een bijzondere plek om te vergaderen en overnachten. Het koetshuis ligt in een groene omgeving, niet van Amsterdam en Schiphol Airport.
Noord Holland
Vergaderen en overnachten midden in Amsterdam op slechts 20 minuten van Schiphol. Stijlvolle vergaderstudio's en een unieke kapel wachten op jouw event of meeting.
Noord Holland
Deze vergaderlocatie, gelegen aan het Gooimeer, heeft diverse vergaderruimtes. Overnachten is mogelijk. Tip: huur een sloep en neem een picknickmand/lunch mee.
Noord-Holland
Landelijk vergaderen in Amsterdam op nog geen 15 minuten van de luchthaven Schiphol. Deze leuke vergaderlocatie in het groen, is snel bereikbaar vanaf de A10 of A4 en voor de deur parkeer je gratis.
Noord-Holland
Internationale gasten? Verras ze met een unieke vergaderlocatie! Dit prachtige landgoed ligt op nog geen half uur van Schiphol en je kunt er ook nog overnachten én heerlijk dineren.