Vergaderen en overnachten in koetshuis vlakbij Haarlem

Een landgoed vol historie, wat een bijzondere plek om te vergaderen en overnachten. Het koetshuis ligt in een groene omgeving, niet van Amsterdam en Schiphol Airport.

Op een kwartier rijden van Haarlem en nog geen half uur van Schiphol Airport, kun je vergaderen en overnachten in een uniek, gerenoveerd koetshuis dat onderdeel uitmaakt van een prachtig landgoed met weelderige tuinen, klassieke vijverpartijen en een imposant landhuis. Het koetshuis is in 2015 teruggebracht in originele stijl, een tikje industrieel maar met de grandeur die bij de 19e-eeuw hoort. Bij meerdaagse meetings overnacht je in stijl, in één van de luxe hotelkamers die gesitueerd zijn in het landhuis. Je kunt op het terrein van het landgoed gratis parkeren.

STOERE KOETSZAAL MET INDUSTRIËLE ELEMENTEN

Het koetshuis bestaat uit de Koetszaal (de grootste zaal) en diverse ruimtes, die als break-out ruimte gebruikt kunnen worden. De Koetszaal, waar in vervlogen tijden de koetsen werden gestald, heeft haar originele tegelvloer behouden en is voorzien van stoere industriële lampen. Wanneer je de grote deuren opent, heb je mooi zicht op het indrukwekkende hoofdgebouw en de het omliggende terrein.

EXCLUSIEF TE HUUR EN VEEL PRIVACY

Als je privacy belangrijk is, dan is het koetshuis is een ideale locatie. Het ligt apart van het landhuis en je kunt het exclusief af  huren. De diverse ruimtes staan met elkaar in verbinding. Zo grenst de koetszaal aan de serre, een informele ontvangstruimte met veel daglicht. De kleinere ruimtes hebben allemaal een eigen sfeer. In de jachtkamer tref je hertengeweien en een houten lambrisering. De woonkeuken is gezellig en lekker informeel. Voor besprekingen, die een tafel nodig hebben, zijn er twee klassieke salons. Fijne bijkomstigheid: vanuit het koetshuis stap je zo naar buiten, je eigen terras op.

AAN HET JUISTE ADRES VOOR CULINAIR GENIETEN

Voor ontbijt, lunch en diner ben je van harte welkom in het oude landhuis. Hou je van informeel, kies dan voor de eigentijdse brasserie. Bij mooie weer is het heerlijk vertoeven op het terras met uitzicht over de vijver en het terrein. Voor culinaire fijnproevers is het restaurant, mét Michelinster, absoluut een aanrader.

IN DEZE GROENE OMGEVING IS BINNEN BLIJVEN GEEN OPTIE

Het groene terrein van het landgoed en de bosrijke omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland vragen er om ontdekt te worden. Binnen blijven is dan ook geen optie. Bewegen en buitenlucht zorgen voor meer focus, meer creativiteit. Dit is de ideale plek voor een enerverende outdoor activiteit. Reserveer een fiets en in een kwartiertje zit je aan het strand of trek stevige stappers aan voor een wandeling in de natuur. Wandelend vergaderen inspireert en is ook nog superhip.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.