In stijl vergaderen en overnachten aan het water bij Zwolle

Inspirerende vergaderlocatie, gelegen op een unieke plek aan de rivier, biedt eigentijdse ambiance voor meerdaagse vergaderingen. Groene omgeving en 15 minuten van de A28.

Wie in stijl wil vergaderen en overnachten op een unieke plek, is bij deze locatie aan het juiste adres. Net buiten Zwolle en pal aan de Overijsselse Vecht, ligt deze unieke vergaderlocatie. Een sfeervol hotel op een bijzondere plek, wat  met 90 comfortabele hotelkamers toch kleinschalig  en persoonlijk aandoet. De sfeer die het hotel uitstraalt, in combinatie met moderne vergaderzalen én veel buitenruimte, maken deze locatie tot een complete en vooral unieke accommodatie voor meerdaagse vergaderingen en congressen. Vlakbij Zwolle, makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en met voldoende gratis parkeergelegenheid.

RIETGEDEKTE VERGADERLOCATIE IN MODERN JASJE

Deze vergaderlocatie is allesbehalve doorsnee. Dat begint al met de verschillende gebouwen en hun ligging aan de rivier. Een groot aantal is rietgedekt en ademt traditie, maar dan wel met een moderne twist. In de lobby is de mix tussen toen en nu het beste voelbaar. Hier kan je als gast even ontspannen bij de grote open haard en zie je, als je naar buiten kijkt, de rivier de Vecht stromen. Het hotel beschikt over uitstekende restaurants en een Grand Café met een loungeterras aan het water. En met een aanlegsteiger voor de deur, is de locatie in het voorjaar of de zomer, ook per boot goed te bereiken. Met zo’n zes hectare privéterrein is er veel mogelijk op het gebied van buitenactiviteiten of teambuilding.

MODERNE VERGADERZALEN MET DAGLICHT

Verspreid over de authentieke gebouwen, beschikt deze locatie over 12 moderne, lichte vergaderruimtes, uitgerust met comfortabele stoelen en alle mogelijke audiovisuele faciliteiten. Door spreiding van de zalen over de verschillende gebouwen, doet de locatie kleinschalig aan. De sfeer is informeel en warm.  De vergaderruimtes, geschikt voor bijeenkomsten van 10 tot 500 personen, zijn allemaal verschillend. De sfeer, de kleurstelling, aan alles merk je dat de locatie de ruimtes met zorg en aandacht heeft ingericht. Ook als gast valt je die zorg en aandacht ten deel. Hier stelt men alles in het werk om jouw bijeenkomst bijzonder te maken. Dus kom langs en ervaar het zelf!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.