Eigentijds vergaderen & overnachten in groen Overijssel

Rust, ruimte, huiselijke sfeer en totale privacy. Deze duurzame vergaderlocatie, op 10 minuten van Zwolle, biedt een inspirerende beleving voor meerdaagse vergaderingen.

Echt even weg, maar wel dat lekkere thuisgevoel! Op ongeveer een uur rijden van Utrecht en op slechts 10 autominuten van Zwolle, ben je van harte welkom bij deze sfeervolle en vooral eigentijdse vergaderlocatie. De 16 hotelkamers bieden de mogelijkheid om na het vergaderen te overnachten. Ook voor meerdaagse teamdagen is deze kleinschalige locatie bijzonder geschikt. Gelegen midden in het groen van een natuurgebied en omringd door vier landgoederen, biedt deze vergaderlocatie vooral rust, ruimte en sfeer. Binnen is buiten, buiten is binnen. Laat je inspireren door de groene omgeving. Het weidse uitzicht over de velden staat garant voor verfrissende ideëen. Vanaf de snelweg kost het je slechts 10 minuten om deze prachtig verborgen vergaderlocatie te bereiken.

VERGADEREN EN OVERNACHTEN IN LANDELIJKE OMGEVING VAN ZWOLLE

Dit bijzondere plekje is exclusief beschikbaar, heeft in totaal 16 hotelkamers en is een mooi voorbeeld hoe business en pleasure perfect verenigd kunnen worden. Tijdens een pauze, strijk je buiten neer op de loungebanken op het terras. Je ervaart de rust en terwijl je koffie drinkt, kijk je uit over de velden waar paarden en koeien rustig grazen. Binnen is de locatie sfeervol ingericht in modern huiselijke sfeer. De locatie twee vleugels, allebei met een riante vergader-/verblijfsruimte. De eerste vleugel biedt een plenaire ruime van 170 m2 en twee grote subruimtes. De tweede vleugel heeft een grote verblijfs-/vergaderruimte van 65m2. Beide vleugels beschikken over een ruime keuken en zijn uitgerust met alle benodigde technische faciliteiten, zoals wifi, mobiele flipovers, beamer en scherm.

VOLLEDIGE VERZORGD OF VOORDELIG VERGADEREN

Als je wilt, voorziet de locatie tijdens je bijeenkomst in al je wensen op het gebied van catering. Je wordt lekker in de watten gelegd en hebt nergens omkijken naar. Maar wil je voordelig vergaderen en alle catering zelf verzorgen, dan kan dat ook. Een meerdaags arrangement wordt op maat voor je gemaakt. Passend binnen jouw budget. Wanneer kom jij genieten?

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.