ONTDEK NU ONS AANBOD UNIEKE VERGADERLOCATIES

Maak kennis met een collectie bijzondere vergaderlocaties! Locaties die met zorg geselecteerd zijn én die persoonlijk door ons bezocht zijn. Waarmee wij “korte lijntjes” hebben en waarmee we snel kunnen schakelen. Handig om te weten: alle vergaderlocaties beschikken over audio-visuele voorzieningen. En ook de catering wordt compleet voor je verzorgd . Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben? Bekijk dan snel alle vergaderlocaties waar wij mee samenwerken of gebruik het filter en zoek per provincie of type locatie. Klik op de locatie voor meer informatie. Meer weten? Mail ons op info@vergaderen-in-stijl.nl of bel 06 22 85 89 39.

DE PERFECTE VERGADERLOCATIE VINDEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK!

Provincie

Provincie

Type locatie

type-locatie
Overnachten
overnachten

Aantal personen

maximaal-aantal-personen- - slider
0150
Zeeland
Vergaderen en overnachten aan de Zeeuwse kust. Vanaf Rotterdam rij je in ± 50 minuten naar deze fijne locatie. Écht even weg en dat begint al met de leuke rit er naar toe.
Zeeland
Strand, zee, rust en ruimte. Tussen het vergaderen door lekker uitwaaien op het strand en lunchen bij de beachclub die bij de locatie hoort. Overnachten is mogelijk.
Zuid-Holland / Zeeland
Fijne plek voor meerdaagse vergadering aan de kust, ± 45 minuten van Rotterdam. Vanuit de locatie sta je in 10 minuten op één van de schoonste stranden van Nederland.
Zeeland
Water(sport)liefhebbers opgelet! Op steenworp afstand van Middelburg en Goes, op een unieke plek direct gelegen aan het water, hebben we weer een geweldige vergaderlocatie ontdekt!
Zeeland
Het strand én Zeeland, wij zijn er gek op! Zoek jij een unieke beach-beleving én wil je in ongedwongen sfeer vergaderen en overnachten aan de kust – op loopafstand van het strand?