Vergaderen en overnachten regio Middelburg en Goes

Water(sport)liefhebbers opgelet! Op steenworp afstand van Middelburg en Goes, op een unieke plek direct gelegen aan het water, hebben we weer een geweldige vergaderlocatie ontdekt!

Water(sport)liefhebbers opgelet! Op steenworp afstand van Middelburg en Goes, op een unieke plek direct gelegen aan het water, hebben we weer een geweldige locatie ontdekt, waar je in alle rust kunt vergaderen en overnachten. Voor de ultieme “waterbeleving” zijn er twee royale terrassen met panoramisch uitzicht over het meer en heeft de locatie zelfs een eigen aanlegsteiger. Er zijn volop mogelijkheden voor leuke, niet alledaagse team- en outdooractiviteiten zoals Stand Up Paddling, een kanotocht of het bouwen van een brug. Heb je weing tijd, dan is een korte wandeling langs het water vaak al voldoende om even lekker te ontspannen. Kortom, dit is de ideale plek om van je teamdagen een memorabele experience te maken.

GOED BEREIKBAAR VANUIT MIDDELBURG, GOES, BERGEN OP ZOOM EN ANTWERPEN

Vanuit diverse steden in Zeeland en Brabant is de locatie goed bereikbaar. Vanuit Middelburg en Goes is de locatie in ongeveer een kwartier bereikbaar. Bergen op Zoom ligt op 35 minuten rijden en ook vanuit Antwerpen ben je al binnen een uur ter plekke, wat de locatie interessant maakt voor bedrijven met een vestiging in België. Je kunt voor de deur parkeren. Er is een ruime parkeerplaats met 60 gratis parkeerplaatsen.

RUIME VERGADERZAAL MET LOUNGEHOEK EN 50 HOTELKAMERS

De vergaderlocatie heeft een kleinschalig karakter, waardoor je al snel het gevoel hebt exclusief over de locatie te beschikken. Er zijn 50 hotelkamers en er is één ruime multifunctionele vergaderruimte met een maximale capaciteit van 120 personen (theater-opstelling). In u-opstelling is de vergaderzaal geschikt voor 32 personen. De vergaderzaal is uitgerust met een gezellige loungehoek. Beamer, scherm, flip-over en eigen koffie- en thee faciliteiten zijn aanwezig.

ALLES ONDER ÉÉN DAK: VERGADEREN, DINEREN EN SLAPEN

De locatie is geschikt voor compleet verzorgde, meerdaagse bijeenkomsten. Het sfeervolle, eigentijds restaurant staat voor eerlijk, puur en regionaal eten, waarbij verse vis-, schaal- en schelpdieren natuurlijk niet ontbreken op de kaart. Je bent tenslotte in Zeeland! Na het vergaderen kun je overnachten in één van de 50 moderne gastenkamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Het fantastische uitzicht over het water krijg je er gratis bij. Een kadootje van Zeeland, voor jou. Beloof je ons dat je er van gaat genieten?

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.