Bijzonder vergaderen op fort vlakbij Amsterdam

Vergaderen op het terrein van één van de forten van de Stelling van Amsterdam. Een stoer natuurgebied met gerenoveerde bunkers , een fortwachtershuisje en eeuwenoude bomen.

Vergaderen op het terrein van één van de forten van de Stelling van Amsterdam, door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed! Een stoer natuurgebied met gerenoveerde bunkers, een fortwachtershuisje en eeuwenoude bomen. Op de plaats van het voormalige soldatenonderkomen staat sinds 2012 een opvallende vergaderlocatie, een innovatief design gebouw dat door de glooiende vormen en het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen een fantastisch geheel vormt met de haar omgeving.

ECO-CHIQUE

De uitstraling van de vergaderlocatie is eco-chique: een combinatie van duurzaam en stijlvol. Dat blijkt onder meer uit de materialen die voor het gebouw en de inrichting zijn gebruikt. Ook de keuze voor warmteterugwinning en biologisch gezuiverd water onderstrepen het duurzame karakter van de vergaderlocatie. Het interieur is stoer en authentiek. Meubels van designmerk Morosa worden gecombineerd met ambachtelijke houten elementen van Simons Houtwerk en designverlichting van Flos.

BINNEN EN BUITEN CULINAIR GENIETEN

Binnen is ruimte voor 150 personen. Maar ook een kleinere groep kan hier goed terecht. Het terrein biedt  mogelijkheden voor grotere aantallen én buitenactiviteiten, bijvoorbeeld rondom de houtgestookte buitenkeuken. De keuken serveert met verse streek- en seizoenproducten voor elke gelegenheid een maaltijd die uitnodigt tot genieten, puur en eerlijk. Of het nu gaat om een eenvoudige lunch, luxueus diner of informele barbecue: de medewerkers tekenen voor smaak en hebben passie voor verrassen.

EXCLUSIEF TE RESERVEREN

Deze stijlvolle locatie is exclusief te reserveren voor vergaderingen, productpresentaties, relatie-events of personeelsbijeenkomsten. De locatie ligt op korte afstand van Amsterdam. Met de auto is de locatie ook snel en makkelijk te bereiken. Er is een eigen parkeerterrein. Een rondleiding over het fortterrein behoort tot de mogelijkheden. Overigens is het grote buitenterrein ook ideaal voor team- en buitenactiviteiten zoals bijvoorbeeld schermen of boogschieten.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.