Stijlvol vergaderen en overnachten aan de kust bij Alkmaar

Die heerlijke sfeer van zee, strand en duinen. Wie houdt er niet van! Vergaderen en overnachten aan de kust is niet voor niets zo populair.

Vanuit deze super stijlvolle vergaderlocatie loop je direct een uitgestrekt duingebied in. Wandelen, mountainbiken of struinen met de boswachter. Ga tijdens je teamdagen eens lekker naar buiten en zorg voor ontspanning, inspiratie en een frisse blik op zaken.

EIGENTIJDSE LUXE VLAKBIJ ALKMAAR

Deze vergaderlocatie, gelegen aan de Noord Hollandse kust, is kleinschalig en heeft een eigentijds luxury uitstraling. Bijzonder geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. De 28 hotelkamers maken het mogelijk om na het vergaderen te overnachten. Ontspannen kan ook. Je kunt gratis gebruik maken van de fitness faciliteiten, het zwembad, de sauna en het stoombad. De locatie ligt niet ver van Alkmaar en is vanuit Amsterdam goed bereikbaar. Parkeren kost je niets, de locatie heeft een eigen ruime parkeerplaats.

ZES VERGADERRUIMTES, VAN ZAKELIJK TOT HISTORISCH

Of je nu van strak en zakelijk houdt, de voorkeur geeft aan bijzonder of liever een vergaderruimte wilt met uitzicht én een eigen terras. Hier ben je aan het juiste adres. De locatie beschikt over zes vergaderruimtes, allen met een eigen unieke uitstraling.  Natuurlijk zijn de vergaderzalen uitgerust met projectiescherm en flipover. Alle vergaderruimtes beschikken over draadloos breedband internet, met uitzondering van het Raadhuisje. Dit is de meest bijzondere vergaderruimte. Het Raadhuisje dateert uit 1601 en ligt op een steenworp afstand van het hotel. Een unieke vergaderplek, geschikt voor maximaal 10 personen.

OP EN TOP CULINAIR GENIETEN

De culinair verwende vergadergast komt hier zeker aan zijn trekken. De locatie beschikt niet alleen over een gezellige, informele brasserie maar ook een stijlvol, met Michelin ster bekroond, restaurant. Mét openhaard en uitkijkend over het duingebied. Hier kan je voor zowel lunch als diner terecht. Wil je naar buiten en genieten van de mooie omgeving? Dan verzorgt de locatie voor jou een lunch-to-go. Picknicken in de duinen. Dat bedoelen we met 100% beleven. Van harte welkom aan zee!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.