Kleinschalig vergaderen op schip in Amsterdam

Hebben jullie altijd al eens in Amsterdam willen vergaderen op een klassiek schip? Dan hebben we iets leuks en héél bijzonders voor je!

Hebben jullie altijd al eens in Amsterdam willen vergaderen op een klassiek schip? Dan hebben we iets leuks en héél bijzonders voor je! Een vergaderschip gelegen op een verrassend groen, mooi plekje – en nu komt het en dat is echt bijzonder – op slechts 10 minuten lopen van Centraal Station Amsterdam. Een kleinschalige oase van rust, exclusief voor jou en je team. Ook vanaf de snelweg is deze inspirerende vergaderlocatie goed bereikbaar. Vanaf de A10 rij je in ongeveer 10 minuten naar dit superleuke, eigentijdse vergaderschip, waar je voor de deur kunt parkeren (4 minuten lopen) tegen het tarief van € 1,40 per uur.

BUITENBELEVING IN AMSTERDAM

Het vergaderschip heeft een frisse, inspirerende uitstraling en wordt altijd exclusief verhuurd. Jullie kunnen hier in alle rust terecht voor een kleinschalige vergadering, heidag of brainstormsessie zonder dat je gestoord wordt door andere gasten. Het schip ligt afgemeerd aan een fijne tuin met uitzicht op het IJ. Het is een unieke plek in Amsterdam waar buitenbeleving en “in-de-stad” samenkomen en waar jullie je gelijk thuis zullen voelen. Net als het privé terras en break-out lounge benedendeks, staat de tuin tot jullie beschikking. De vergaderruimte aan boord is geschikt voor 12 personen.

PROFESSIONELE AV BESCHIKBAAR AAN BOORD

Alle professionele hulpmiddelen zijn aan boord om je teamdag perfect te laten verlopen of om creatief eens goed uit je dak te gaan. Je kunt gratis gebruik maken van WIFI, het Sonos geluidssysteem en de vergader-gereedschapskist met post-its, pennen, stiften, flip-over, vellen en plakband. Voor het gebruik van de BenQ Mh741 beamer en NOBO projectiescherm berekent de vergaderlocatie een kleine bijdrage.

HUISELIJKE SFEER EN HEERLIJKE HAPJES

Bij aankomst worden jullie hartelijk en gastvrij ontvangen met koffie, thee en lekkernijen. De host maakt jullie wegwijs aan boord, zodat jullie weten waar alles staat en hoe alles werkt. Daarna is het schip helemaal voor jullie. Als jullie het prettig vinden, kan de lunch uitgeserveerd worden. De host is dan op het afgesproken tijdstip weer aanwezig. Maar we snappen ook dat je het in deze huiselijke, informele setting misschien wel fijn vindt om lekker je eigen gang gaan en zelf je sandwich te pakken en salade op te scheppen. Geen probleem, dat kan ook! Dan zorgt de cateraar gewoon dat de lunch klaarstaat. Wil je na een intensieve teamdag, heidag of vergadering niet gelijk naar huis, kies voor een cooldown en sluit af met een informele borrel waarbij een avontuurlijke vegetarische borrelplank of losse fingerfood bites natuurlijk niet mogen ontbreken. Geniet nog even met z’n allen van de sfeer, het schip, de omgeving en maak jezelf een groot compliment dat je deze bijzondere vergaderplek hebt gevonden!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.