Trendy vergaderlocatie in Amsterdam – NDSM Werf

Gespot in Amsterdam, NDSM area: trendy vergaderlocatie voor liefhebbers van water en scheepvaart. Direct gelegen aan het IJ en met adembenemend uitzicht.

Gespot in Amsterdam, NDSM area: hippe vergaderlocatie voor liefhebbers van water en scheepvaart. Direct gelegen aan het IJ en met adembenemend uitzicht over de haven van Amsterdam. Scheepvaart en industrie gaan in dit trendy en upcoming stadsdeel van Amsterdam hand in hand met bijzondere architectuur. Thuisbasis van grote bedrijven als de HEMA en IDTV. Voel hoe de creativiteit hier bruist. Beleef de gestileerde rauwheid van het gebied. Maak kennis met het trendy rafelige randje. De NDSM werf is hip en happening. So get yourself inspired!

EENVOUDIG BEREIKBAAR MET AUTO EN OPENBAAR VERVOER

Vanaf de snelweg bereik je deze unieke vergaderlocatie in ongeveer 7 minuten. Voor de deur is een groot parkeerterrein waar je voor € 1,30 per uur je auto kwijt kunt. Ben je bereid om een stukje te lopen, dan zijn er in de nabije omgeving zelfs plekken waar je gratis parkeert. Kom je met het openbaar vervoer? Dan neem je vanaf Amsterdam Centraal Station de pont naar de NDSM werf en loop je in een paar minuten naar de vergaderlocatie.

VERGADERRUIMTE UITKIJKEND OVER HET WATER

De vergaderlocatie ligt op de bovenste etage van een in het oog springend gebouw en bestaat uit een ontvangstruimte en 2 vergaderzalen. De grootste vergaderzaal is geschikt voor maximaal 25-30 personen in u-vorm en heeft veel daglicht. De ruimte is uitgerust met interactive 70 inch LED touchscreen en heeft een frisse, eigentijdse uitstraling. Dikke houten balken geven het geheel een stoer tintje. Deze vergaderruimte heeft een terras met fantastisch uitzicht over het IJ en de haven. De kleinere vergaderruimte is geschikt voor bijeenkomsten tot 15 personen of kan gebruikt worden als subruimte. Deze vergaderruimte is uitgerust met een SMART board. WIFI is gratis beschikbaar.

VOLLEDIG VERZORGD VERGADEREN

Iets lekkers bij ontvangst, koffie, thee, lunch en (gezond) tussendoortje. Het wordt voor je verzorgd. Gedurende je vergaderdag ontbreekt het je aan niets. Wil je na afloop van je bijeenkomst dineren? In de omgeving stikt het van de leuke restaurantjes. Vraag de locatie om advies of ga er zelf op uit. NDSM werf vraagt er om door jou ontdekt te worden!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.