Vergaderen en overnachten op landgoed bij Den Bosch

Net onder Den Bosch en goed bereikbaar vanaf de snelweg, ligt dit stijlvolle landgoed. Een toplocatie voor een meerdaagse vergadering want overnachten is mogelijk.

Net onder Den Bosch en goed bereikbaar vanaf de snelweg, ligt dit prachtige landgoed, waar je van harte welkom bent om te vergaderen én waar je kunt blijven overnachten. De Villa, het Koetshuis, diverse bijgebouwen en maar liefst zestien hectare park maken deze vergaderlocatie tot een super-inspirerende plek in het groen. Het buitenterrein/omliggende park met eeuwenoude bomen, leent zich niet alleen uitstekend voor allerlei teamactiviteiten maar biedt ook de mogelijkheid om tussentijds even naar buiten te gaan en een frisse neus te halen. De rust en stilte zijn weldadig. Een landgoed met allure, geschikt voor kleine en grote bijeenkomsten, vergaderingen of heidagen. Deze bijzondere vergaderplek ligt op steenworp afstand van ‘s-Hertogenbosch en is in luttele minuten bereikbaar vanaf de A2. Op eigen terrein kun je gratis parkeren. Laadpalen voor elektrische auto’s zijn aanwezig, net als gereserveerde parkeerplekken voor dames (dichtbij de ingang van het landhuis).

KLASSIEK MAAR TOCH EIGENTIJDS

Het landgoed behoorde ooit toe aan een invloedrijke en maatschappelijk betrokken familie. De voorname sfeer is nog overal voelbaar in de Villa. Fraaie houten vloeren in visgraatpatroon, stoere chesterfields rond de haard. De klassieke chic wordt tegenwoordig gecombineerd met verrassende, moderne details, waardoor de monumentale vergaderlocatie toch een eigentijdse uitstraling heeft. Zo is het restaurant is recent gerestyled en voorzien van een eigentijds interieur dat prima past bij de look-en-feel van het landhuis.

BIJZONDERE VERGADERRUIMTES: VAN STIJLKAMER TOT KOETSHUIS

Het landgoed heeft diverse vergaderruimtes beschikbaar. In de villa zelf zijn een aantal prachtige stijlkamers in klassieke sfeer. Het koetshuis en de Bloembinderij zijn vrijstaande gebouwen, die exclusief ter beschikking staan. Beide hebben een eigen terras. De ruimtes zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur.

VERGADEREN EN OVERNACHTEN

Het landgoed telt in totaal 80 hotelkamers. Voor meerdaagse vergaderingen of trainingen beschikt de vergaderlocatie over 16 deluxe tweepersoonskamers en 50 eenpersoonskamers. Deze zijn verdeeld over diverse gebouwen, waardoor het landgoed toch haar kleinschalig karakter behoudt en waardoor de gewenste intimiteit en privacy geboden kan worden. In het Koetshuis bevinden zich nog eens 8 tweepersoonskamers en een (bruids)suite. Vergaderen én overnachten in stijl,  daar houden we toch allemaal van!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.