Huiselijk vergaderen regio Den Bosch, Tilburg – Eindhoven

Tussen Den Bosch en Tilburg, hebben we weer een waanzinnig leuke en vooral stoere locatie voor je gevonden, waar je kunt vergaderen in een huiselijke, informele setting.

Tussen Den Bosch en Tilburg en op een half uur van Eindhoven, hebben we weer een waanzinnig leuke en vooral stoere locatie voor je gevonden, waar je – helemaal volgens de laatste trend – kunt vergaderen in warme, huiselijke setting. Last van andere gasten zul je bij deze authentieke vergaderlocatie niet hebben, want je bent altijd de enige gast. De locatie wordt uitsluitend exclusief verhuurd. De ongdwongen sfeer en de persoonlijke service maken het gevoel van thuiskomen compleet. Overnachten is mogelijk bij een hotel in de buurt. De maximale capaciteit van deze inspirerende vergaderlocatie is 30 personen.

LANDELIJKE LIGGING EN GOEDE BEREIKBAARHEID

De locatie ligt verscholen in het landelijke, groene buitengebied tussen Den Bosch en Tilburg en is makkelijk bereikbaar, ook vanuit de randstad. Parkeren kan voor de deur, de locatie beschikt over een ruim parkeerterrein.

LOUNGEHOEK, BREAK-OUT MOGELIJKHEDEN EN VEEL DAGLICHT

De locatie heeft een stoer en eigentijds interieur, dat eigenlijk in het echt nóg leuker is dan op de foto’s. De locatie biedt diverse break-out mogelijkheden (zowel binnen als buiten) waardoor het mogelijk is om in kleinere groepen uiteen te gaan. De plenaire ruimte heeft trendy hoge, stalen deuren, waardoor het het ontzettend licht is en je zo naar buiten het terras op loopt. De vergadertafel staat opgesteld in boardroom-opstelling.  Voor het ultieme thuis-gevoel, maak je gebruik van de luie stoelen en loungebanken, die opgesteld staan rondom de grote houtkachel. De locatie beschikt over de benodigde AV-apparatuur, zoals een LED scherm, flip-over en wifi.

DUURZAME , EERLIJKE CATERING OF ZELF KOKEN MET JE TEAM

De open keuken, heeft een centrale plek in de plenaire ruimte. Tijdens je off-site of teamdag kun je rekenen op lekker en gezond eten, dat met aandacht bereid is. De locatie werkt graag samen met lokale, kleinschalige leveranciers, die duurzaam, biologisch een eerlijk hoog in het vaandel hebben staan. De keuken maakt het tevens mogelijk om samen met je team te koken onder leiding van een kok.

GA NAAR BUITEN VOOR INSPIRATIE

Rondom de locatie ligt een grote tuin, die tijdens je teamdag tot je beschikking staat. Dat betekent dat je ook lekker naar buiten kunt om inspiratie op te doen, je hoofd leeg te maken of om samen een teamactiviteit te ondernemen. Kom in deze oase van rust tot nieuwe inzichten en vergeet vooral niet om maximaal te genieten van deze geweldige plek en de Brabantse gastvrijheid.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.