Vergaderen en overnachten in kasteel op de Veluwe

Midden op de Veluwe, niet ver van Amersfoort, ontdekten wij dit landgoed met charmant kasteeltje waar je helemaal in stijl kunt vergaderen en overnachten.

Sprookjes bestaan! Midden op de Veluwe, niet ver van Amersfoort, ontdekten wij dit juweeltje. Een beauty van een kasteel. Combineer hedendaags comfort met een 17-eeuws landgoed en ontdek dat vergaderen veel leuker kan zijn dan je ooit had gedacht. Een eeuwenoud kasteel, omringd door prachtige tuinen en gelegen op een 55 hectare groot landgoed, compleet met bossen, landerijen en beekjes. Een sprookjesachtige setting die tot de verbeelding spreekt en waar je ongestoord en in alle luxe kunt vergaderen en overnachten. Het kasteel ligt in de driehoek Amersfoort, Harderwijk, Apeldoorn en is vanaf de snelweg in zo’n 5 minuten te bereiken. De locatie heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

LUXE VERGADERRUIMTES MET HIGHTECH VOORZIENINGEN

Het kasteel biedt een variëteit aan luxe, authentieke vergaderzalen met hightech voorzieningen en moderne vergaderstoelen. Elke vergaderruimte heeft een eigen sfeer; sommigen hebben een prachtig vormgegeven vaste tafel, andere zalen zijn juist flexibel te gebruiken. De vergaderruimtes vind je in het koetshuis of de voormalige hoeve van het kasteel. WIFI is overal gratis beschikbaar.

VERGADEREN EN OVERNACHTEN IN HOFJES RONDOM KASTEEL

Je kunt bij dit kasteel goed terecht voor meerdaagse vergaderingen waarbij je blijft dineren en overnachten. Op het landgoed zijn 48 hotelkamers, verspreid over vier hofjes rondom het kasteel. De kamers variëren van éénpersoons comfortkamers tot superieur suites, allen met eigen sanitair.

GROOT BUITENTERREIN EN STIJLVOL DINEREN

Dineren doe je hier in stijl. In een prachtige ambiance geniet je van verrassende culinaire creaties. In de bereiding wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin. De tuin waar je misschien eerder op de dag nog wel gewandeld hebt. Want rondom het kasteel en op het landgoed zijn volop mogelijkheden om even de benen te strekken en een frisse neus te halen. Het omliggende terrein is ook geschikt voor diverse buitenactiviteiten. Beleef het zelf. Dit kasteel op de Veluwe verrast!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.