Industriële vergaderlocatie regio Apeldoorn – Arnhem

Zoek je in de regio Apeldoorn – Arnhem, een inspirerende vergaderlocatie met een industriële uitstraling, die helemaal exclusief beschikbaar is voor jou en je team? This is the place to be!

Zoek je in de regio Apeldoorn – Arnhem, een inspirerende vergaderlocatie met een industriële uitstraling, die ook nog eens helemaal exclusief beschikbaar is voor jou en je team? Dan ben je bij deze supergave locatie in Zutphen aan het juiste adres. Prachtig gelegen in de groene uiterwaarden van de IJssel, biedt deze voormalige wasserij een uniek en eigentijds decor voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten, kleinschalige congressen of een heisessie. Voor de optimale buitenbeleving, heeft de vergaderruimte van dit industriële pand, tijdens de renovatie een glazen schuifpui gekregen. Hierdoor loop je niet alleen zo naar buiten het terras op maar geniet je ook van fantastisch uitzicht op het water en de omliggende natuur.

BEREIKBAARHEID PER AUTO OF OPENBAAR VERVOER

Kom je met de trein, dan wandel je vanaf station Zutphen in 15 minuten naar de vergaderlocatie. Op het station zijn NS-fietsen beschikbaar. Kom je met de auto, dan is de reistijd vanaf Apeldoorn ongeveer een half uur. Vanaf Arnhem moet je rekenen op zo’n 40 minuten. Voor de deur kun je gratis parkeren.

STOERE RUIMTE MET LOUNGEHOEK, HOUTKACHEL EN TOEGANG TOT BUITEN

De vergaderlocatie bestaat uit 3 ruimtes. Twee van de ruimtes lopen in elkaar over en kunnen van elkaar gescheiden worden door middel van robuuste schuifdeuren. Ideaal als jullie in groepjes uiteen gaan of een subruimte nodig hebben. Er zijn gezellige hoekjes met banken/stoelen, die uitnodigen tot een informeel samenzijn. Middels een glazen schuifpui heb je direct toegang tot het terras en de buitenruimte. In de zomer is de ruimte lekker koel en in de winter zorgt de houtkachel (en vloerverwarming) voor een behaaglijke warmte en een gezellig “huiskamer-gevoel”. In theater-opstelling is de vergaderruimte geschikt voor maximaal 60 personen. WIFI en de benodigde moderne audiovisuele apparatuur is aanwezig.

INTIEME SUBRUIMTE MET HEERLIJKE BANKEN

Het voorhuis, met heerlijke banken en aangrenzende open keuken, is zeer geschikt om in te zetten als subruimte bij grotere bijeenkomsten of voor kleinschalige vergaderingen met maximaal 8 personen. De sfeer is intiem en persoonlijk.

LUNCH EN LEKKERE HAPJES WORDEN VOOR JE VERZORGD

Lunch en lekkere hapjes worden tijdens je vergaderdag voor je verzorgd. Koffie en thee pak je gewoon lekker zelf, wanneer het jou uitkomt. Bij mooi weer is het een aanrader om de dag af te sluiten met een borrel op het terras of een gezellige BBQ. Wedden dat het een topdag wordt!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.