Vergaderen en overnachten in bosrijke omgeving bij Utrecht

Deze heerlijke locatie ligt midden in het bos van de Lage Vuursche. Je kunt er in eigentijdse sfeer vergaderen en overnachten en bij mooi weer wandel je zo naar buiten.

Je wilt vergaderen en overnachten in een bosrijke omgeving. Niet al te ver van Utrecht, centraal gelegen in het land en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Je zoekt een authentieke locatie maar wel één met een eigentijdse uitstraling, waar je een gevoel van thuiskomen ervaart. Dan is deze vergaderlocatie, gelegen in het bos van de Lage Vuursche, echt iets voor jou. Kom je met de auto, dan ben je vanaf de A27 al in enkele minuten op bestemming. Je parkeert gratis voor de deur onder de eeuwenoude bomen, die zo kenmerkend zijn voor de natuur rondom deze vergaderlocatie. En reis je met het openbaar vervoer? Dan ben je er vanaf Utrecht CS binnen 25 minuten. De gratis shuttle haalt je af van het nabijgelegen station. Service van de zaak met een personal touch.

FRISSE VERGADERRUIMTES EN TECHNISCH SUPPORT

De vergaderlocatie ligt op een 7 hectare tellend park en beschikt over 20 moderne vergaderruimtes variërend van 12m2 tot 165m2. De zalen liggen verspreid over de locatie en zijn als het ware geclusterd. Hierdoor “voelt” de locatie kleinschalig en maakt het de locatie bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten, waarbij gebruik wordt gemaakt van subruimtes. De zalen op de begane grond hebben een eigen terras, van waaruit je zo het park inloopt. Alle vergaderruimtes hebben daglicht, airconditioning, een vaste beamer en flip-over. Je maakt gebruik van gratis WIFI. Technische ondersteuning staat continue tot je beschikking.

ALL-IN-ONE: VERGADEREN, DINEREN EN OVERNACHTEN

Bij mooi weer drink je na het vergaderen een drankje op het terras. Laat het weer het niet toe, dan is er een leuke bar mét open haard. Diner en lunch worden geserveerd in het restaurant en bij mooi weer lekker buiten. Na je vergadering of bedrijfsevenement is het mogelijk om te overnachten in één van de 85 hotelkamers, die in 2014 allemaal zijn gerenoveerd. De locatie is gecertificeerd met een gouden green key en heeft sinds maar 2017 maar liefst 4 hotelsterren!

GROOT AANBOD VAN OUTDOOR ACTIVITEITEN

De bosrijke omgeving en het 7 hectare grote park bieden ruimte voor diverse outdoor activiteiten. Heb je de tijd en ben je bourgondisch ingesteld? Dan is outdoor cooking absoluut een aanrader. Samen hout hakken en koken op een houtvuur. Back to basic. That’s what it is all about!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.