Outdoor vergaderen in bos bij Utrecht en Veenendaal

Ben je op zoek naar een kleinschalige vergaderlocatie in de natuur waar de inspiratie vanaf spat? Dikke kans dat deze stoere lodge-achtige vergaderplek met veranda en zachte vachtjes, het helemaal is.

Ben je op zoek naar een kleinschalige vergaderlocatie in de natuur waar de inspiratie vanaf spat? Dikke kans dat dit is wat je zoekt! Verscholen in het Amerongse Bos, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, ligt deze superleuke, eigentijdse vergaderplek, die qua uitstraling wel wat doet denken aan een Canadese mountain-lodge. Veel hout, stoere veranda en schapenvachtjes op robuuste banken. Dat je de laatste paar honderd meter naar de locatie over een bospad rijdt, geeft helemaal een avontuurlijk en vrij outdoor-gevoel. Deze vergaderlocatie, omringd door bos en heide, is dan ook de perfecte plek als je in alle rust en ongestoord wilt vergaderen. Er zijn geen andere gasten, je huurt de locatie exclusief af voor jouw bijeenkomst. De locatie is centraal gelegen in de provincie Utrecht, op steenworp afstand van Veenendaal. En slechts 10 autominuten van de A12. Ook vanuit Arnhem, Utrecht en Amersfoort is de locatie in een half uur bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

STOERE VERGADERRUIMTE MET VERANDA

De vergaderruimte met veranda, grote schuifdeuren naar buiten en twee sfeervolle haarden, bevindt zich in een vrijstaand gebouw op het landgoed midden in de natuur. De locatie is exclusief beschikbaar en heeft een eigen opgang en toiletgroep. De uitstraling is stoer en stijlvol. Een luxe outdoor beleving waar alles klopt. Zelfs koffie drink je uit grote, bij de stijl van de locatie passende mokken. In de vergaderruimte staat een robuuste tafel (niet verplaatsbaar) waar plek is voor 14 personen. Rekening houdend met 1,5 meter afstand, verwelkomt de locatie op dit moment maximaal 8 – 10 personen. De ruimte is van alle professionele gemakken voorzien zoals beamer, whiteboard, stationary, gratis wifi en airconditioning.

BUITEN VERGADEREN VOOR ULTIEME OUTDOOR BELEVING

In de vergaderruimte bieden grote schuifdeuren toegang tot jullie privé-terras met veranda, vuurplaats, picknickbanken en zonneschermen. Hier waan je je ver van de bewoonde wereld. Het uitzicht over weilanden en bos geeft een vrij gevoel en vanaf het terras loop je zo de natuur in. Omdat jullie het rijk alleen hebben, kun je er voor kiezen om bij mooi weer buiten te vergaderen. Het buitenterrein is ook heel geschikt voor leuke team- en outdoor activiteiten.

GENIET TIJDENS JE VERGADERING VAN HUISGEMAAKTE LUNCH

Tijdens je vergadering zijn koffie, thee, muntwater, fris, fruit en verschillende lekkernijen onbeperkt beschikbaar. Afhankelijk van het seizoen, zorgt de locatie in de middag voor een warme – of verfrissende snack. De huisgemaakte lunch is gevarieerd en bestaat o.a. uit sandwiches van versgebakken brood met luxe beleg of goedgevulde wrapjes, fruitsalade, huisgemaakt verse soep en andere (warme) snacks.

OVERNACHTEN TIJDENS MEERDAAGSE BIJEENKOMST

Voor trainers of de organisator van een bijeenkomst is het vaak handig om vooraf in de buurt te overnachten. Deze locatie beschikt over twee luxe gastenverblijven met een heerlijk bed en een ruime badkamer. Willen jullie deze vergaderlocatie inzetten voor een meerdaagse bijeenkomst of training en blijft het hele gezelschap overnachten, dan kunnen jullie overnachten in een leuk, kleinschalig hotel dat op loopafstand ligt. Wil je weten wat deze avontuurlijke vergaderlocatie nog meer te bieden heeft, neem dan snel contact met ons op!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.