Vergaderen en slapen regio Schiphol Amsterdam

Landelijk vergaderen en overnachten bij een superleuke locatie, gelegen aan de rand van de Noord-Hollandse duinen, op nog geen half uur van de luchthaven Schiphol Amsterdam? Geen probleem, dat kan!

Landelijk vergaderen en overnachten aan de rand van de Noordhollandse duinen, op nog geen half uur van de luchthaven Schiphol Amsterdam. Het lijkt onmogelijk, maar het bestaat! Na een complete renovatie, waarbij alleen de buitenmuren bleven staan, opende deze kleinschalige locatie in mei 2015 haar deuren. Het resultaat van deze inspanningen mag er zijn. De eigenaren slaagden er in om met veel gevoel voor stijl en detail een eigentijdse locatie te creëren met de lounge als centraal ontmoetingspunt, 3 vergaderruimtes, 23 luxe gastenkamers en een gezellig restaurant. De locatie is snel bereikbaar vanaf de snelweg en ligt op 25 kilometer van Schiphol Amsterdam. Haarlem ligt op steenworp afstand. Er is een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

3 VERGADERRUIMTES VOOR 6 – 120 PERSONEN

De locatie beschikt over 3 professioneel uitgeruste vergaderruimtes. De grootste vergaderzaal is 120m2, heeft volop daglicht en grote openslaande deuren, die toegang verlenen tot een privé terras. Deze ruimte is uitgerust met een super-de-luxe beamer 5000 ansi lumen. De zaal is ook geschikt voor productpresentatie, conferentie of bedrijfsfeest. De 2 kleinere vergaderruimtes zijn uitgerust met een flatscreen (USB en HDMI) en zijn geschikt voor 6 tot 20 personen. Highspeed WiFi is gratis beschikbaar.

BLIJF NA HET VERGADEREN DINEREN EN OVERNACHTEN!

Tijdens je verblijf wordt de inwendige mens goed verzorgd. De vergaderruimtes zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige koffiemachines. Lunch en diner worden geserveerd in het restaurant. De 23 luxe hotelkamers zijn verschillend ingericht en hebben allemaal een eigen karakter. Je slaapt in een heerlijk bed en hebben alle kamers een flatscreen en fijne badkamer, veelal met rainshower.

FANTASTISCHE LIGGING IN DUIN- EN BOSGEBIED

Bijzonder pluspunt is de unieke ligging van de vergaderlocatie aan de rand van een prachtig duin- en bosgebied, waar het heerlijk struinen is. Wil je de omgeving per fiets verkennen? Dan regelt de locatie dat er stoere Sparta fietsen (op aanvraag) voor je klaar staan. Voor teamactiviteiten is er een buitenterrein met een grote vuurplaats, waar je met z’n allen de dag doorneemt rond het kampvuur. Een perfecte plek voor wie rust weet te waarderen en wil vergaderen en overnachten in een prachtige omgeving.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.