Vergaderen en overnachten op landgoed vlak bij Schiphol

Internationale gasten? Verras ze met een unieke vergaderlocatie! Dit prachtige landgoed ligt op nog geen half uur van Schiphol en je kunt er ook nog overnachten én heerlijk dineren.

Wil je internationale gasten verrassen met een unieke vergaderlocatie niet ver van Amsterdam en de luchthaven Schiphol? Kies dan voor vergaderen en overnachten in een exclusief landhuis. In de historische ambiance van dit landgoed, gelegen op nog geen half uur van Amsterdam en Schiphol, waan je je in een compleet andere wereld. Proef de luxe sfeer uit vervlogen tijden, die overigens moeiteloos matcht met de eigentijdse stijl van de vergaderruimtes en het hedendaagse comfort van de moderne hotelkamers. Op het landgoed zijn 150 gratis parkeerplaatsen.

KLASSIEKE STIJLKAMER OF MODERNE CONFERENTIEZAAL

Op de begane grond van het landhuis liggen vijf authentieke stijlkamers, die geschikt zijn voor vergadering, private diner of stijlvolle receptie. De stijlkamers, door de vroegere bewoners van het landgoed ooit in gebruik als “herenkamer”, dinerruimte, “dameskamer en bibliotheek ademen de sfeer van weleer. De grootste stijlkamer heeft direct toegang tot het terras en kijkt uit op de in Engelse stijl aangelegde tuin. Wie van eigentijds houdt, kiest voor één van de tien multifunctionele vergaderzalen in het moderne conferentiecentrum. Alle vergaderruimtes zijn uitgerust met beamer, projectiescherm of LCD-scherm, flip-over en highspeed WIFI.

75 LUXE HOTELKAMERS

Het landgoed telt in totaal 75 luxe hotelkamers. Voel je “King of your Castle” wanneer je overnacht in één van de 31 klassieke hotelkamers in het landhuis. De andere 44 kamers liggen in de nieuwe vleugel en  hebben een frisse uitstraling. Om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, zijn alle gastenkamers uitgerust met een ruime badkamer, luxe toiletartikelen, een goed verlichte werktafel, flatscreen, minibar en internetaansluiting.

CULINAIRE TOPLOCATIE

Ook op culinair gebied is dit een toplocatie. Het klassieke restaurant is bekroond met een Michelinster. Maar wil je het wat informeler, dan is de Brasserie de aangewezen plek om in ongedwongen sfeer tafelen. In de open keuken worden dagverse producten bereid en omgetoverd tot heerlijke gerechten. Voor een drankje ben je van harte welkom in de hippe loungebar.

EEN GROENE OMGEVING EN EEN PARKACHTIGE TUIN

Het landgoed ligt midden in het bosrijke Nationaal Park Zuid-Kennemerland en is omgeven door een grote parkachtige tuin. Een ideale setting voor wie teambuilding activiteiten op het programma heeft staan of gewoon voor de broodnodige ontspanning. Indien gewenst zorgt de locatie dat er fietsen klaar staan. Beleef en ervaar de omgeving eens op sportieve wijze en laat je inspireren door de natuur. Welkom op het landgoed!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.