Huiselijk vergaderen tussen Den Bosch en Eindhoven

Wie op zoek is naar een knusse, inspirerende vergaderlocatie tussen Den Bosch en Eindhoven en houdt van een landelijke omgeving, is hier aan het juiste adres.

Misschien zijn jullie er na al het thuiswerken aan toe om elkaar weer eens in levende lijve te ontmoeten of is een online vergadering echt geen optie. Maak dan van de bijeenkomst iets bijzonders en kies voor deze knusse, inspirerende vergaderlocatie, gelegen in een landelijke omgeving tussen Den Bosch en Eindhoven. Deze superleuke vergaderlocatie is gevestigd in een prachtig gerenoveerde boerderij uit 1899 en is helemaal exclusief beschikbaar. Jullie hebben hier het rijk alleen en worden niet gestoord worden door andere gasten. Er is ruimte genoeg voor 12 personen.

VERGADERLOCATIE IS GOED BEREIKBAAR VANAF DEN BOSCH EN EINDHOVEN

Deze huiselijke locatie ligt in een rustige, landelijke omgeving en kijkt uit over de weilanden. Vanaf de A50 en A2 is de vergaderlocatie uitstekend bereikbaar. Den Bosch ligt op ongeveer 20 minuten rijden en vanaf Eindhoven bereik je de vergaderlocatie in een half uur. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

VERGADEREN IN HUISELIJKE SFEER

De boerderij stamt uit 1899 en is in 2019 compleet gerestyled en omgetoverd tot een eigentijdse, huiselijke vergaderlocatie, waarbij het authentieke karakter van de boerderij bewaard is gebleven. Voor de inrichting is gekozen voor warme kleuren en natuurlijke materialen. Zachte loungebanken, leuke details en een heerlijke houtkachel die altijd brandt, zorgen voor een huiselijke sfeer en geven een gevoel van thuiskomen.

VERSCHILLENDE VERGADEROPSTELLING MOGELIJK EN EXCLUSIEF BESCHIKBAAR

De boerderij staat exclusief tot jullie beschikking zodat jullie gebruik kunnen maken van alle ruimtes (2) binnen, de stallen, de binnenplaats en de weilanden. Ideaal als jullie gedurende de bijeenkomst in subgroepjes uiteen willen. De vergaderruimte wordt ingericht naar jullie wens: in een vergaderopstelling, een huiselijke inrichting met zitjes, een kring van comfortabele stoelen of juist een mooie open ruimte. Gebruik van verrijdbaar LCD-scherm, flipover met stiften en een snelle wifi-verbinding is bij de huur van de locatie inbegrepen.

GEZONDE LUNCH EN ONBEPERKT VERSGEMALEN BONENKOFFIE

Bij mooi weer is er meer dan genoeg ruimte om naar buiten te gaan en heerlijk te lunchen op de binnenplaats. De gezonde lunch bestaat uit 100% biologische producten van regionale leveranciers. Daarnaast is de hele dag onbeperkt versgemalen bonenkoffie (cappuccino, espresso e.d.), thee (verse munt, gember, citroen) en plat- en bruiswater beschikbaar. Zoete lekkernijen en vers fruit zorgen voor een fijn verwenmoment.

COACHEN MET PAARDEN

De vergaderlocatie ligt in een landelijke omgeving en is omgeven door weilanden. Op 5 minuten lopen ligt een prachtig natuurgebied. Daarnaast biedt deze vergaderlocatie – en dat is heel bijzonder – de mogelijkheid tot coaching met paarden. Er is een kudde paarden aanwezig op de locatie, die ingezet kan worden voor de coachsessie. Houd er wel rekening mee dat een paardencoach-sessie tijd kost en dat het altijd maatwerk is. Heb je behoefte aan een korte, krachtige impuls voor jouw/jullie  groei, dan is een quick scan met de kudde een eerste stap. Dit is ook mogelijk als losse sessie. Bij interesse brengen wij je graag in contact met onze paardencoach.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.