BOOST JE HEIDAG MET EEN LEUKE TEAMBUILDING ACTIVITEIT

Wil je effectiever en plezieriger vergaderen en meer uit je heidag halen? Maak dan tijd vrij voor een leuke teambuilding activiteit! Uit onderzoek is gebleken dat niet alleen een prettige omgeving (lees een inspirerende vergaderlocatie of fijne trainingsruimte) maar ook een leuke break of activiteit, een boost geeft aan je dag en bijdraagt aan het optimaliseren van het rendement van je vergadering of training. Tijd voor teambuilding dus! Alle neuzen dezelfde kant op, dezelfde koers varen, elkaar versterken. Synergie. Eén plus één is drie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Meer weten? Mail ons op info@vergaderen-in-stijl.nl of bel 06 22 85 89 39.

Een uitdagende samenwerkingsopdracht waarin thema's samenwerken, communicatie , leiderschap en besluitvorming verwerkt kunnen worden.
Unieke workshop waarbij jullie onder leiding van een champagne kenner 4 verschillende champagnes of mousserende wijnen proeven. Jullie krijgt uitleg over de verschillende smaken.
Schermen: één voor allen, allen voor één. Een sportieve onderbreking van de dag, waar iedereen aan mee kan doen. Mogelijk op bijna iedere vergaderlocatie. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur.
Handboog-schieten is een stijlvolle onderbreking van de dag, waar iedereen aan mee kan doen. Deze teamactiviteit is bijna op bijna iedere vergaderlocatie mogelijk.