Boogschieten

Handboog-schieten is een stijlvolle onderbreking van de dag, waar iedereen aan mee kan doen. Deze teamactiviteit is bijna op bijna iedere vergaderlocatie mogelijk.

Handboog-schieten is een stijlvolle onderbreking van de dag, waar iedereen aan mee kan doen. Mogelijk op bijna iedere vergaderlocatie. Terwijl jullie bezig zijn met uw meeting, zet de instructeur de professionele boogopstellingen klaar. Een sfeervolle luifel wordt geplaatst zodat de schietplaatsen droog zijn en het weer nooit een spelbreker kan zijn. Jouw team wordt ontvangen door een professionele instructeur(s) en na een korte technische- en veiligheidsinstructie schieten de deelnemers al snel een aantal pijlen. De eerste kennismaking met het boogschieten! Na een korte proefronde is er een competitie. De individuele scores worden genoteerd maar belangrijker is de vraag wat jouw bijdrage is aan je team.

BOOGSCHIETEN EN TEAMWORK

Boogschieten is teamwork. Verrassend genoeg is het programma voor het boogschieten zo ingericht, dat het daadwerkelijk een bijdrage levert aan het vergroten van de teamspirit binnen het team. Een bijzonder onderdeel is het blindboogschieten waarbij de teamleden elkaar aanwijzingen moeten geven. Hier draait het om vertrouwen en samenwerking. En, teamwork wordt beloond! De finale is echt een spektakel waarin jij het met jouw team tegen de andere teams opneemt.  Kortom een sportieve, stijlvolle en vaak welkome onderbreking van jullie meeting op locatie!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Bedrijfsnaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer*
begindatum vergadering*
Eindatum vergadering*
Aantal personen*
Bericht*

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.