Schermen

Schermen: één voor allen, allen voor één. Een sportieve onderbreking van de dag, waar iedereen aan mee kan doen. Mogelijk op bijna iedere vergaderlocatie. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur.

Schermen: één voor allen, allen voor één. Een sportieve onderbreking van de dag, waar iedereen aan mee kan doen. Mogelijk op bijna iedere vergaderlocatie. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur (naar wens aan te passen) en start met een korte introductie over het schermen. Vervolgens krijgt iedereen een professionele outfit. Masker op, vest aan en aan de slag…. “en garde”!

SCHERMEN: LEUKE ONDERBREKING VAN VERGADERING OF ONDERDEEL VAN TRAINING

De workshop kan ingericht worden als een leuke onderbreking van de dag of passend binnen een actueel bedrijfsthema. Tijdens de workshop leer je de principes van de schermkunst en breng je deze tijdens oefeningen en duels in praktijk. Het is een actief programma, dat verschillende niveaus aanspreekt: fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal.

TEAMBUILDING

Er wordt tijdens de workshop schermen gekeken naar voorkeuren en opvattingen met betrekking tot eigen gedrag, het gedrag van de tegenstander en de interactie. Er word tijd genomen voor reflectie, discussie en het oefenen van verschillende schermstijlen. De deelnemers worden uitgedaagd en in korte tijd klaar gestoomd voor een spannend duel. Tijdens het equipe duelleer je namens je team, waardoor teambuilding een belangrijke rol speelt tijdens deze actieve workshop. Kortom schermen staat garant voor een bijzondere start, onderbreking of afsluiting van je vergadering of training!

Bedrijfsnaam*
Naam*
Email*
Telefoonnummer*
begindatum vergadering*
Eindatum vergadering*
Aantal personen*
Bericht*

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.