Vergaderen aan de keukentafel vlakbij Den Bosch

Zoek je een huiselijke vergaderlocatie, hou je van lekker eten en zijn jullie met niet meer dan 10 personen? Dan is deze landelijk gelegen vergaderlocatie in de buurt van Den Bosch echt iets voor jou!

Zoek je een superleuke, intieme vergaderlocatie, hou je van lekker eten en zijn jullie met niet meer dan 10 personen? Dan is deze landelijk gelegen vergaderlocatie in de buurt van Den Bosch echt iets voor jou! Deze voormalige schuur uit 1900 is omgetoverd tot een inspirerende vergaderlocatie met een eigentijds, huiselijk karakter. Hier vergader je in alle privacy aan de keukentafel met een fabelachtig uitzicht over de weilanden. Vanuit de tuin loop je zo de bossen in, heel prettig als je je hoofd even leeg wilt maken. Vanaf s’-Hertogenbosch is de locatie in 15 minuten bereikbaar. Eindhoven en Nijmegen liggen op zo’n 30 kilometer afstand. Je kunt voor de deur gratis parkeren.

JUST LIKE HOME MAAR DAN NET IETS LEUKER

De vergaderlocatie ademt een fijne ontspannen en huiselijke sfeer. In het hart van de locatie – de keuken – staat een lange tafel, die plaats biedt aan 10 personen. Het is er heerlijk licht en via de openslaande deuren loop je zo naar buiten de tuin en het bos in. En is het mooi weer? Dan is de veranda een geweldige plek om even neer te strijken. Vergaderen jullie toch gewoon buiten door! Het kan allemaal.

PRIVÉ VERGADEREN ZONDER ANDERE GASTEN

De locatie staat exclusief tot je beschikking dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je last hebt van andere gasten. Hier kunnen jullie in alle rust samen zijn en in alle privacy vergaderen.

ÉÉN GASTENKAMER BESCHIKBAAR VOOR OVERNACHTING

Altijd handig om te weten: de locatie beschikt over één stijlvolle gastenkamer, die gebruikt kan worden voor een voorovernachting van bijvoorbeeld de trainer of iemand uit je team, die van ver moet komen. De gastenkamer beschikt over eigen sanitaire voorzieningen.

CULINAIRE VERWENNERIJ MET ZELFGEMAAKTE – EN OOGSTRELENDE LEKKERNIJEN

Miranda is de drijvende kracht achter deze bijzondere locatie. Zij zorgt voor een gastvrij onthaal: bij aankomst staat de (verse-bonen-)koffie klaar en worden jullie getrakteerd op een home-made lekkernij. Verse bloemen staan op tafel en de kaarsjes branden. Wat betreft de culinaire invulling van jullie vergaderdag, vallen jullie met je neus in de boter. Koken en bakken is de (professionele) passie van Miranda, dus reken maar dat jullie culinair in de watten gelegd met heerlijke zelfgemaakte – en oogstrelende lekkernijen. Dat de lunch bestaat uit een luxe- of een super-de-luxe variant zegt op zich al genoeg toch? En natuurlijk wordt dit alles – helemaal in stijl, we love it! – geserveerd op een fraai gedekte tafel. Hier in de omgeving van Den Bosch snappen ze het helemaal!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.