Vergaderen en overnachten in het bos bij Utrecht

Wil je vergaderen en overnachten op een leuke plek in een bosrijke omgeving? Deze locatie is goed bereikbaar, ligt op steenworp afstand van Utrecht en heeft een eigentijdse look & feel.

Wil je vergaderen en overnachten in een bosrijke omgeving, niet ver van Utrecht én op een superleuke plek? Lees dan snel verder, want de kans is groot dat deze centraal gelegen, eigentijdse locatie de ideale vergaderplek is voor jouw bijeenkomst! Deze fijne vergaderlocatie heeft begin 2020 een complete en zeer geslaagde restyling ondergaan, waardoor de look & feel weer helemaal fris en up-to-date is. Daarnaast ligt de locatie op een rustige plek, midden in bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een verblijf in natuur is dé manier om de drukte van alledag achter je te laten en ruimte te geven aan frisse, nieuwe inzichten. Deze vergaderlocatie ligt op ongeveer 18 kilometer van Utrecht en is vanaf de A12, A27 en A18 in minder dan een kwartier bereikbaar. Je kunt voor de deur gratis parkeren.

65 GASTENKAMERS EN 13 INSPIRERENDE VERGADERZALEN

De sfeer van deze vergaderlocatie is informeel en persoonlijk. Feels like home, maar dan wel met dat beetje extra. Het geven van een gastvrije, persoonlijke beleving aan alle gasten, is dan ook waar deze locatie voor staat. Er zijn 65 gastenkamers en 13 inspirerende vergaderzalen (waaronder een vergaderchalet midden in het bos!), die over veel daglicht beschikken en uitkijken op het groen. De meeste vergaderruimtes hebben een privé-terras, dat bij mooi weer gebruikt kan worden voor een subsessie of gewoon om een frisse neus te halen. De afmetingen variëren van 22 tot 180m2 . De zalen zijn flexibel aan te passen aan de groepsgrootte en bieden plaats aan groepen van 2 tot 200 personen. De vergaderzalen liggen zodanig dat ze makkelijk gecombineerd kunnen worden tijdens je bijeenkomst.

VERGADEREN, ETEN, SLAPEN – ALLES OP ÉÉN LOCATIE

De locatie beschikt over 65 gastenkamers en is hierdoor geschikt voor meerdaagse trainingen, vergaderingen en off-sites waarbij een overnachting gewenst is. Ook voor lunch en diner hoef je de deur niet uit. De locatie heeft een supergezellige brasserie waar je heerlijk kunt eten en er zijn diverse terrassen met uitzicht op het bos waar het met mooi weer bijzonder aangenaam vertoeven is. Laat ons weten wat je wensen zijn, we adviseren je graag over de mogelijkheden.

BUITENACITIVITEITEN IN BOSRIJKE OMGEVING

Deze verrassende off-site locatie ligt midden in een bosrijk wandel- en fietsgebied. De ligging biedt mogelijkheden voor een korte break of een enerverende teambuilding- of buitenactiviteit. Wil je het simpel houden, vraag dan aan iedereen om wandelschoenen mee te nemen en loop samen één van de uitgestippelde routes. Organiseer in de ochtend een bootcamp of huur eens een wandelcoach in voor een één-op-één sessie en ervaar hoe verhelderend een coachgesprek in de natuur is.

BESCHIKBAARHEID CHECKEN?

Ben je net zo enthousiast als wij en wil je weten of deze unieke, groene hide-away geschikt én beschikbaar is voor jouw bijeenkomst?  Neem dan contact met ons op. Wij kijken uit naar uit om je alles over deze leuke vergaderplek te vertellen!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.