Landelijk vergaderen tussen Eindhoven en Den Bosch

Wat een fantastische plek om te vergaderen! Laat je inspireren door de eigentijdse, informele sfeer en de landelijke, groene omgeving. Den Bosch en Eindhoven liggen op steenworp afstand.

Wat een fantastische plek om te vergaderen! Gelegen in een landelijke, groene omgeving op slechts 10 kilometer van Den Bosch en 20 minuten van Eindhoven, kun je bij deze inspirerende, eigentijdse locatie in alle rust en privacy vergaderen, brainstormen of een training geven. Binnen is de vergaderruimte indrukwekkend licht en vooral heel ruim van opzet. Door het gebruik van zwart staal, beton en robuust eikenhout heeft de ruimte een stoere, chique uitstraling. Grote stalen deuren geven toegang tot een riant buitenterras met heerlijke zitplekken van waar je een weids uitzicht hebt over de groene omgeving en de twee rondscharrelende “huis-pony’s”. Vanaf de A2 is deze landelijke vergaderlocatie in slechts 10 minuten bereikbaar. Bij aankomst, staat het grote, houten hek al open voor je en kun je gratis parkeren op eigen terrein. Kom je met het openbaar vervoer? Dan stopt de bus vanaf station Den Bosch bijna voor de deur.

KLEINSCHALIG VERGADEREN ZONDER ANDERE GASTEN

Deze kleinschalige vergaderlocatie is exclusief te huur. Een ideale plek als je op zoek bent naar rust, privacy en beslotenheid. Andere gasten kom je hier niet tegen, wat als bijkomend voordeel heeft dat de locatie alle aandacht heeft voor jouw groep en met veel plezier een 5-sterren service verleend. Niet verkeerd toch want tenslotte maakt een beetje persoonlijke aandacht alles mooier!

VERGADERRUIMTE MET HUISELIJKE LOUNGEHOEK

De vergaderruimte biedt alles om professioneel te kunnen vergaderen. De zaal is multifunctioneel: alle denkbare opstellingen zijn mogelijk: van U-vorm tot theater. Maar er is meer! Naast het deel waar jullie kunnen vergaderen is er een gezellige, huiselijke loungehoek rond de openhaard en vind je op de vide een leuk zitje. De vergaderruimte uitgerust met een verrijdbaar beeldscherm, flip, wifi en pennen. Door de ruime opzet en een optimale klimaatbeheersing en ventilatie, kunnen jullie hier coronaproof samenkomen. En heb je een break out ruimte nodig, dan kun je o.a. gebruik maken van de knus ingerichte inspiratiekeet die op het terrein staat.

DUURZAAMHEID IS VANZELFSPREKEND

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Zo is deze vergaderlocatie CO2 neutraal gebouwd en zorgen luchtwarmtepompen en zonnepanelen voor het verwarmen van de vergaderruimte. De energie die wordt ingekocht is groene energie. De vergaderruimte is voorzien van hoogwaardige ventilatie  die aan de meest strenge eisen voldoet en zorgt voor een veilige en schone omgeving voor de vergadergasten.

OVERNACHTEN SPECIAAL VOOR TRAINERS

Voor trainers bestaat de mogelijkheid om vooraf te overnachten. De locatie beschikt over 2 zeer luxe hotelsuites.

CATERING AFGESTEMD OP JOUW WENSEN

Van hard werken krijg je trek. Het meeting arrangement voorziet in onbeperkt fairtrade koffie, thee, waterkannen met munt, diverse hartig- en zoetigheden en vers handfruit. Alle overige dranken zijn op nacalculatie en staan voor je klaar, zodat iedereen dit zelf naar wens kan pakken. De locatie werkt zo veel mogelijk met lokale leveranciers en gebruikt voor de lunch het liefst mooie streekproducten. Wil je na afloop van je vergaderdag een 3-gangen diner (live cooking) of gezellig samen BBQ-en, dan is dat ook mogelijk. De locatie werkt samen met diverse chefs, dus bespreek gerust je wensen. Bij goed weer lunchen en dineren jullie natuurlijk buiten, het riante terras staat hiervoor tot jullie beschikking. Een mooiere plek om een succesvolle dag af te sluiten kun je je niet wensen!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.