Vergaderen in de Betuwe, Scandinavian style

Fris, sprankelend, eigentijds én stylish! Stel jij hoge eisen aan een vergaderlocatie, dan is dit “the place to be”. Deze inspirerende vergaderlocatie ligt hartje Betuwe, tussen Utrecht en Den Bosch.

Fris, sprankelend, eigentijds én stylish! Stel jij hoge eisen aan een vergaderlocatie, dan is dit “the place to be”. Tussen Utrecht en Den Bosch, in het hart van de Betuwe, hebben we echt weer een pareltje van een vergaderlocatie voor je gevonden, waar de inspiratie vanaf spat! De locatie is gevestigd in een charmant oud pand, midden in een dorp, waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Achter de karakteristieke gevel ligt een verrassend lichte, open ruimte met een trendy Scandinavische uitstraling. In deze fijne ruimte heeft het daglicht vrij spel. De vergaderlocatie ligt op zo’n half uur van Utrecht en is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. In de directe omgeving van de locatie zijn voldoende gratis parkeervoorzieningen.

2 VERDIEPINGEN, 5 VERGADERRUIMTES: KIES DE SFEER DIE BIJ JOU PAST

Verdeeld over begane grond en de 2 verdiepingen, liggen 5 eigentijdse vergaderruimtes van verschillende afmetingen. Het leuke is dat iedere etage en vergaderruimte zijn eigen sfeer en stijl heeft. Zo kies je precies wat het beste bij jou past. De ruimtes op de begane grond en de eerste etage zijn voorzien van moderne technische voorzieningen zoals beamer, LCD scherm, flip over en WIFI. De wat kleinere vergaderruimtes op bovenste etage, zijn uitgerust met een flip over.

TRENDY LOUNGE MET HUISKAMER GEVOEL

De trendy lounge op de begane grond, ademt de sfeer van een coole VT-wonen huiskamer. Bij aanvang van je vergadering word je hier informeel ontvangen. Maar pas op: eenmaal neergestreken in de hippe loungebanken, is de kans groot dat je nooit meer weg wilt uit deze ruimte. De huiskamer-feelgood-lounge staat ter beschikking aan alle gasten van de locatie en is door de diverse zitjes en tafelopstellingen, heel handig als je tijdens een  vergadering even uit elkaar moet. Achter de lounge ligt een ruime vergaderruimte.

MODERNE VERGADERRUIMTES MET AUTHENTIEKE DETAILS

Via de trap, bereik je de eerste etage. Grenzend aan de pantry en de loungehoek, liggen hier 2 fijne vergaderruimtes, waarvan er één fraaie authentieke glas-in-lood ramen heeft. De hele etage is uitgevoerd in rustige kleuren en er ligt een prachtige visgraat-vloer. Eén verdieping hoger liggen 2 kleinere (sub)ruimtes.

KOFFIE, THEE EN MEER

De locatie zal vooraf  je catering wensen met je afstemmen zodat het je tijdens je vergadering aan niets ontbreekt. Koffie en thee pak je lekker zelf. Waneer en waar het jou uitkomt. Dat voelt informeel, een beetje als thuis. Helemaal in stijl met de locatie!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.