Duurzame vergaderlocatie tussen Utrecht & Den Bosch

Het lijkt wel of deze eigentijdse vergaderlocatie, rustig gelegen op een schitterende plek in de Betuwe tussen Utrecht en ‘s-Hertogenbosch, zó uit een woonblad komt.

Het lijkt wel of deze eigentijdse vergaderlocatie, rustig gelegen op een schitterende plek in de Betuwe tussen Utrecht en ‘s-Hertogenbosch, zó uit een woonblad komt. De locatie is een prachtig voorbeeld dat trendy en duurzaam fantastisch combineren. Met behoud van karakter is de voormalige boerderij gerenoveerd tot een vrijwel energie neutrale high-end vergaderlocatie. Er heerst een fijne ontspannen sfeer. De locatie ligt in landelijk gebied en is omgeven door het groen, toch is het slechts 10 minuten rijden naar de A2. Door de centrale ligging is deze vergaderlocatie zowel vanuit Utrecht als vanuit ‘s-Hertogenbosch uitstekend bereikbaar. De locatie heeft ruime (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein.

GEHELE LOCATIE EXCLUSIEF BESCHIKBAAR VOOR JOUW BIJEENKOMST

Je huurt deze boerderij altijd exclusief voor je eigen gezelschap, er zijn geen andere gasten. Grofweg is de locatie opgedeeld in drie ruimten: de Deel, Boven de Deel en de Zichtkamer. De laatste ruimte is ingericht als woonkamer, met een open haard en televisie. De Deel is het hart van de locatie, met een ruime open keuken, en hier wordt onder andere lunch en diner geserveerd. De ruimte Boven de Deel is ingericht als vergader- en trainingsruimte, met beamer, scherm, audio en microfoon.

MAAK GEBRUIK VAN HET TERRAS EN HET BUITENTERREIN

Het grote buitenterrein leent zich prima voor teamactiviteiten als schermen, boogschieten, vuur maken of bruggen bouwen. Samenwerken en vertrouwen staan centraal in deze workshops. Bij mooi weer kun je bovendien gebruik maken van het terras. Lunch overdag in de zon of sluit de dag af met een informele BBQ.

GROEN EN DUURZAAM VERGADEREN TUSSEN UTRECHT EN DEN BOSCH

Deze locatie is niet alleen omgeven door groen, ze ís ook nog eens heel erg groen. Zo voorzien zonnepanelen zowel het pand als de aardwarmte-installatie van energie en wordt de boerderij verwarmd én gekoeld door aardwarmte. Een biologische moestuin van 400 vierkante meter past helemaal in het huidige tijdbeeld en voorziet de keuken van verse groenten. Door gebruik te maken van gezuiverd tafelwater in mooie, hervulbare flessen, is geen transport nodig voor plat en bruiswater. In de toiletten geen papieren handdoekjes maar kleine katoenen handdoekjes, die honderden keren meegaan. Zo duurzaam mogelijk werken en het milieu zo min mogelijk belasten. Een vrijwel energie neutrale footprint is voor deze locatie dan ook de standaard.

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.