Vergaderen en overnachten op een kasteel bij Utrecht

Een luxe, eigentijds kasteeltje in regio Utrecht waar je kunt vergaderen, overnachten en dineren. Absolute toplocatie voor wie een stijlvolle ambiance kan waarderen.

Wil je in de omgeving van Utrecht in stijl vergaderen en overnachten? Goed nieuws, in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, hebben we weer toplocatie gevonden! Een kasteel vol sfeer met een oogverblindend interieur, 3 vergaderruimtes, 30 gastenkamers, een grote kasteeltuin/buitenterrein en last but not least een heerlijk terras. Begin 2015 is het kasteeltje door de nieuwe eigenaren grondig gerenoveerd en met veel gevoel voor stijl en smaak ingericht. Het resultaat? Een interieur  om van te watertanden, dat niet zou misstaan op de cover van een  toonaangevend woonblad. Kortom: de perfecte ambiance voor een stijlvolle vergadering, diner of een mooi feest.

GOED BEREIKBAAR MET AUTO EN OPENBAAR VERVOER

De locatie ligt centraal in Nederland op ongeveer 15 minuten rijden van Utrecht en heeft een eigen parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Vanaf het NS station loop je in 10 minuten naar de vergaderlocatie, een pré voor wie reist met het openbaar vervoer.

3 EIGENTIJDSE VERGADERRUIMTES EN 1 BOARDROOM

De locatie beschikt over 3 eigentijdse vergaderruimtes en een klassieke boardroom, die allemaal compleet uitgerust zijn met technische faciliteiten zoals beamer, scherm, flatscreen, whiteboard, flip-over en highspeed WiFi. De vergaderruimtes hebben een eigen koffiecorner met luxe Nespresso apparaat, waar je tijdens je vergadering onbeperkt kunt genieten van een verse koffie en thee. Je wordt bij aankomst gastvrij ontvangen en wegwijs gemaakt door één van de hostessen.

OVERNACHT IN ÉÉN VAN DE 30 COMFORTABELE  HOTELKAMERS

Het kasteel is absoluut een aanrader voor meerdaagse vergaderingen en – bijeenkomsten. Alle 30 kamers hebben hun authentieke en intieme sfeer behouden, passend bij een historisch kasteel en zijn voorzien van alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Bijna iedere kamer is anders, dus wie weet word jij tijdens je verblijf wel verrast met een bijzondere kamer met ruim balkon of een zalige jacuzzi.

CULINAIR GENIETEN

Ook op culinair gebied word je in de watten gelegd. De locatie verzorgt een heerlijke lunch en voor het diner kun je terecht in het sfeervolle restaurant. Bij mooi weer dineer je buiten op het terras. Besluit je dag in stijl met een drankje in de trendy bar en toost op een succesvolle bijeenkomst. Vergaderen op een kasteel is een feest!

Meer weten? Mail ons: info@vergaderen-in-stijl.nl of bel +31 6 22 85 89 39

Laat ons weten wanneer en in welke locatie je interesse hebt, dan checken wij of de locatie beschikbaar is op de gewenste datum. 

Nee, wij brengen je geen kosten in rekening als je wilt weten of een locatie beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn voor jouw bijeenkomst.

Ja, we kunnen je zeker een locatievoorstel doen. Vinden zelfs hartstikke leuk en kost jou niets! Geef aan wanneer en wat je nodig hebt, dan kijken wij welke locaties geschikt en beschikbaar zijn.